MozZ86
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
knkm izledim videoyu iyi yani x1 se sende olan ve fiyatıda harika benim içinm eğer cidden kaliteli dersen alırım deneyimleri anlatırmısınkanka baya iyi tavsiye ederim internetten bir kaç video izle istersen ondan sonra kararlaştır bende var ben gayet memnunum
![]()
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
şuanki mouse glorious model o tutuşlara bakdım genelde palm şeklinde kulanıyourm şuanlık önceliğim a9puls ama bütcemi artıra bilirsem a7 ultra olur diye düşündümPalm tutuş kullanıyorsanız ve eliniz küçükse A5 Ultra, orta-büyükse A9 Plus alın geçin bence. Bende Rival 3 vardı, A5 Ultra ile benzer boyuttalar. Rival 3 elime küçük geliyor diye A9 Plus tercih ettim. Bütçe artacaksa L7 modeli claw tutuş için daha uygun, Scyrox V8 rakibi. Aynı özelliklerde A7 var palm tutuş için.
8000hz desteği var karşılaştırmalarda iyi sonuçlar alıyor eliniz büyükse atk a9 pro da alınabilir bende araştırıyorummouse özeliği açabilirmisin neden almalıyım diye
kanka şöyle söyliyim ben bundan önce hepsiburadan aldığım thorone marka bir mouse kullanıyodum güzeldi ancak küçüktü ve optiğinde sıkıntılar vardı bunu aldıkdan sonra 3 çağ atladım resmen aşırı iyi ele oturuyor optiği çok iyi ben bir fps oyuncusu olarak kesinlikle tavsiye ederim mükemmel ötesi bir mouseknkm izledim videoyu iyi yani x1 se sende olan ve fiyatıda harika benim içinm eğer cidden kaliteli dersen alırım deneyimleri anlatırmısın