Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
- Bütçe
- 21500
Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynayan biri olarak 2K (1440p) yüksek Hz bir OLED monitör önerisi istiyorum. Öneri yaparsanız sevinirim.
10k bütçen varsa Asus'un Rog strix 2k 180 Hz IPS monitörü var illa OLED isterim demiyorsan tavsiye ederim bende yeni aldım alalı 1 ay oldu ghosting ölü piksel vs yok vatan'dan alınca testlerını yapıyorlar gözünün önünde hikayeli ve fps oyunlarında muazzam iyi tecrübelerime göre.Valorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynayan biri olarak 2K (1440p) yüksek Hz bir OLED monitör önerisi istiyorum. Öneri yaparsanız sevinirim.
Hocam 4k ips alacaktim ama 2k oled daha iyi olur denildi bende o yuzden 2k oled taraftariyim10k bütçen varsa Asus'un Rog strix 2k 180 Hz IPS monitörü var illa OLED isterim demiyorsan tavsiye ederim bende yeni aldım alalı 1 ay oldu ghosting ölü piksel vs yok vatan'dan alınca testlerını yapıyorlar gözünün önünde hikayeli ve fps oyunlarında muazzam iyi tecrübelerime göre.
![]()
Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oled g6. O fiyatta baska f/p bulamazsinValorant ve hikaye tabanlı oyunlar oynayan biri olarak 2K (1440p) yüksek Hz bir OLED monitör önerisi istiyorum. Öneri yaparsanız sevinirim.
anladım hocam sen bilirsinHocam 4k ips alacaktim ama 2k oled daha iyi olur denildi bende o yuzden 2k oled taraftariyim