indirim bitti yeni hesabı gmail ile açabilirisiniz gizli sekmeden falanDostlar bende alıcam ama daha önce aliexpresten sipariş verdiğim için ilk indirim olayı olmuyor. 2. hesabı nasıl yapıyosunuz biri anlatırsa çok sevinirim
action 4 e bi tane de ben alayım bari :dKalitesi beklediğimden bayaa iyi bu arada. Ne kadar şaejı gider bilmiyorum. Ama tak çalıştır çok net alıuor sesi beğendim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedim bu arada beklediğimin tersin on numara çalıştı osmo action 4 te
Ses kayıdı benzeri bir şey atabilirmsinKalitesi beklediğimden bayaa iyi bu arada. Ne kadar şaejı gider bilmiyorum. Ama tak çalıştır çok net alıuor sesi beğendim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
denedim bu arada beklediğimin tersin on numara çalıştı osmo action 4 te
çalışıyor ama belirteyim giriş aparatı tam olmuyor dji a yeri soketi dar olduğu için. ben uzatmayla denedim. ha yinede alınır o ayrı.action 4 e bi tane de ben alayım bari :d
ses örneği. fan seside var norlamde yanda biraz .rüzgar performansıda bi tık iyi bence.Ses kayıdı benzeri bir şey atabilirmsin
Saol güzelmiş bidaha indirme girerse alırmses örneği. fan seside var norlamde yanda biraz .rüzgar performansıda bi tık iyi bence.
ama telefon numarası istiyor aliexspres. Hattı bikere denedim sipariş ekranı gelmiyor. Telefon numarasını doğrulayınca sipariş ekranı geliyor ?indirim bitti yeni hesabı gmail ile açabilirisiniz gizli sekmeden falan