2TB Harddisk önerisi

ahmett1

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
1000
Merhaba. Sistemime 2tb harddisk takmak istiyorum. Marka model önerisinde bulunur musunuz?
Ek olarak sizce 2 tane 1er tb mı? 1 tane 2tb lık hdd takmak daha mantıklı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 1000TL. Biraz üzerine çıksa da sorun olmaz.

Merhaba. Sistemime 2tb harddisk takmak istiyorum. Marka model önerisinde bulunur musunuz?
Ek olarak sizce 2 tane 1er tb mı? 1 tane 2tb lık hdd takmak daha mantıklı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe 1000TL. Biraz üzerine çıksa da sorun olmaz.
Hem herhangi bir sıkıntıya karşın, hem olası bir durumda farklı bir harddiske ihtiyaç duymanız durumlarında, çift harddisk almanız daha mantıklı olur.

Hem herhangi bir sıkıntıya karşın, hem olası bir durumda farklı bir harddiske ihtiyaç duymanız durumlarında, çift harddisk almanız daha mantıklı olur.
Şuanda sistemimde 1tb hdd mevcut. Ekstra depolama alanı gerektiğinden dolayı 2tb hdd almayı düşünüyorum.

Her türlü Seagate. 6-7 senedir oyun amaçlı Seagate Barracuda kullanıyorum daha 1 tane bile disk hatası bad sector vs yok ilk gün ki performansında çalışıyor. 2 sene önce de WD Blue almıştım 1TB depolama ve arşiv için çok fazla kullanmamama rağmen inanılmaz derece de bad sector çıkıyor. Okuma yazma hızları da acayip düştü. Bana göre Seagate Doğan SLX WD diskler ise 131 Şahin benim gözümde :)

Her türlü Seagate. 6-7 senedir oyun amaçlı Seagate Barracuda kullanıyorum daha 1 tane bile disk hatası bad sector vs yok ilk gün ki performansında çalışıyor. 2 sene önce de WD Blue almıştım 1TB depolama ve arşiv için çok fazla kullanmamama rağmen inanılmaz derece de bad sector çıkıyor. Okuma yazma hızları da acayip düştü. Bana göre Seagate Doğan SLX WD diskler ise 131 Şahin benim gözümde :)
Öneriniz için teşekkürler. Oyun ve depolama için seagate 2tb işimi görücektir o halde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri