RezHerkese selam yazın falan evde spor yapmak için dumbell almak istiyorum 2x10 da kaldırırım ama abartmak istemiyorum. en f/p, 2x5 dumbell hangisi bildiğiniz marka vs. varmı ?
marka nasıl iyi midir? ?ARBEN TEDARÄ°K Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg AÄırlık Seti Dumbell Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ARBEN TEDARÄ°K Arbentedarik Dambıl Seti 5 Kg X 2 Adet 10 Kg AÄırlık Seti Dumbell Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kalan Parayada Bunu Alabilirsin .
Ultio Spor Orijinal Sayaçlı El Yayı 60 Kg - 5 Kg Ayarlanabilir 1 Adet El Yayı Bilek Kas Güçlendirici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ultio Spor Orijinal Sayaçlı El Yayı 60 Kg - 5 Kg Ayarlanabilir 1 Adet El Yayı Bilek Kas Güçlendirici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Markayı Bilmiyorum Hocam Yorumları Güzel Diye Attım .marka nasıl iyi midir? ?
teşekkürlerMarkayı Bilmiyorum Hocam Yorumları Güzel Diye Attım .
demirden atabilirmisin en uygunu hangisiyse artıkARSUBY Arbentedarik Dambıl Seti Halter Seti AÄırlık Seti Fitnes Set Dumbell Set 5 Kg X 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ARSUBY Arbentedarik Dambıl Seti Halter Seti AÄırlık Seti Fitnes Set Dumbell Set 5 Kg X 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kumlu olanlardan alın ucuz oluyorlar genelde sorun olmuyor. Demirden olanlar var onlar pahalı biraz daha
Buyur Hocam " DELTA " Kaliteli Bir Markadır .teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
demirden atabilirmisin en uygunu hangisiyse artık