Peki 3600 mhz olmasına rağmen neden arada fiyat farkı yok ? hatta Z red daha ucuz ?Bu ürünü alabilirsin. Bir tık daha uygun ram istersen benzer değeri olan bu ramı alırsın.Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
![]()
Team T-Force Vulcan Z Red 16GB (2x8GB) 3600MHz CL18 DDR4 Gaming Ram (TLZRD416G3600HC18JDC01)
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
Markadan dolayı olabilir satıcı istediği fiyattan dolayı satıyor olabilir. Say say bitmez. Neden bu fiyatta diye takılma sen.Peki 3600 mhz olmasına rağmen neden arada fiyat farkı yok ? hatta Z red daha ucuz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki 3600 mhz olmasına rağmen neden arada fiyat farkı yok ? hatta Z red daha ucuz ?
Peki bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?Markadan dolayı olabilir satıcı istediği fiyattan dolayı satıyor olabilir. Say say bitmez. Neden bu fiyatta diye takılma sen.
Satıcıya güvenmediysen 2 kere oradan alışveriş yaptım. Sorunsuz. Mağazaları da var.
Ben tuf olanı alırdım.Peki bu ikisinden hangisini önerirsiniz ?
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...-ddr4-3600mhz-cl16-1-35v-dual-kit-pc-ram.html buna da bakılabilirArkadaşlar bu 3 ram'den hangisini önerirsiniz ? Ya da başka bir ram .?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle