2yıllık Mekatronikten DGS ile Mekatronik mühendisliğine geçsem yatay geçiş ile bilgisayar olurmu

Reaksiyon skoru
0
Başlıkta belirttiğim gibi şuanda 2yıllık mekatronik kazandım ordan DGS ile Mekatronik mühendisliğine geçicem başarabilirsem başardığımı varsayarsak mühendislikte yatay geçiş ile bilgisayar yada yazılım geçebilirmiyim

Başlıkta belirttiğim gibi şuanda 2yıllık mekatronik kazandım ordan DGS ile Mekatronik mühendisliğine geçicem başarabilirsem başardığımı varsayarsak mühendislikte yatay geçiş ile bilgisayar yada yazılım geçebilirmiyim

Bildiğim kadarıyla geçiliyor ama hem DGS hem de yatay geçiş bölümleri için kontejyan faktörü önemli. Örneğin sen başardığını varsaymışsın ya. Benim okuduğum yıllarda o kadar kolay varsayamıyorduk. He yazdığın senaryoya göre gidersek,

-DGS ile mekatronik mühendisliğine geçtin,
-Geçtiğin bölümde 1 yıl okuduktan sonra yatay geçiş başvurusu yapabilirsin.

AMA,

-Boş kontejyan olacak.
-Ders içerikleri uyumlu olacak.
-İstenilen ortalamayı yakalaman gerek.

Bildiğim kadarıyla geçiliyor ama hem DGS hem de yatay geçiş bölümleri için kontejyan faktörü önemli. Örneğin sen başardığını varsaymışsın ya. Benim okuduğum yıllarda o kadar kolay varsayamıyorduk. He yazdığın senaryoya göre gidersek,

-DGS ile mekatronik mühendisliğine geçtin,
-Geçtiğin bölümde 1 yıl okuduktan sonra yatay geçiş başvurusu yapabilirsin.

AMA,

-Boş kontejyan olacak.
-Ders içerikleri uyumlu olacak.
-İstenilen ortalamayı yakalaman gerek.
Cevap verdiğin için teşekkürler mekatronik zaten bilgisayar mühendisliğine nerdeyse aynı diye biliyorum alt dalı gibi bişey bilgisayar bunun ortalamayı da çok çalışarak hallederiz gibi boş kontenjan olursa

Geri