Gigabyte in 180 IPS bir monitöru vardı itopya da bir bak onaEn fazla verebileceğim 3.5k civarı olacak araştırdım ama emin olamadım monitörlerde VA Panel mi IPS Panel mi 24 inch 165Hz 144Hz yani hangisi olur bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim. <3
Bunu diyorsun sanırım 4k değer mi buna pek monitörlerden anlamam o yüzden kararsız kalıyorum. Yine de cevabın için teşekkür ederim zamanını ayırdınGigabyte in 180 IPS bir monitöru vardı itopya da bir bak ona
TUF serisini bi ara sanki gömüyorlardı beğenilmiyordu ya da farklı bi seriyle mi karıştırdım acaba?ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
ASUS TUF GAMING VG279Q1A 27" 165Hz 1ms HDMI DP ELMB Sync Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile VG279Q1A ITOPYA'dawww.itopya.com
onu bilmiyorum ama ben şuan bunu kullanıyorum ghosting falan yok çok güzelGIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Bunu diyorsun sanırım 4k değer mi buna pek monitörlerden anlamam o yüzden kararsız kalıyorum. Yine de cevabın için teşekkür ederim zamanını ayırdın
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUF serisini bi ara sanki gömüyorlardı beğenilmiyordu ya da farklı bi seriyle mi karıştırdım acaba?