Öneri 3-4 bin tl civarı kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
107
Bütçe
4000
Dostlar cloud 3 alacaktım ama fiyatı 4 bin TL olmuş gecicek neredeyse bende 4 bin TL civarında cloud 3 den iyi performans veren bir kulaklık varmi diye sormak istedim. Her türlü öneriye açığım kullanım amacı hafif fps hikaye simülasyon hikayeli oyunlar olucak.

Kenara yazdım hocam da kullanıyor musunuz? Deneyim falan aktarma şansınız var mı?
Kullanmıyorum hocam ama teknik özellikler bakımından ve alanların yorumları da gayet iyi.Marka da güvenilir zaten.Fiyatı da iyi bence diğerlerine nazaran.

Dostlar cloud 3 alacaktım ama fiyatı 4 bin TL olmuş gecicek neredeyse bende 4 bin TL civarında cloud 3 den iyi performans veren bir kulaklık varmi diye sormak istedim. Her türlü öneriye açığım kullanım amacı hafif fps hikaye simülasyon hikayeli oyunlar olucak.
kral kablosuz diyorsan evet fakat kablolu cloud3'ler 3.3k ya rahatlıkla bulabilirsin birçok sitede. Kendim kullanıyorum 10 üzerinden 7 veririm. Ama bu fiyata daha iyisi varsa bilemem. Genelde çevremden duyduğum kadarıyla Logitech'in kulaklıkları kaliteli oluyor onlara bi bakabilirsin fiyatı sana uygun olursa

Kullanmıyorum hocam ama teknik özellikler bakımından ve alanların yorumları da gayet iyi.Marka da güvenilir zaten.Fiyatı da iyi bence diğerlerine nazaran.
Büyük artılarından biri ANC olması.Gerçekten işe yarar belli zamanlarda.

Geri