Phegru
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
Sorma hocam yüzüne bakmadığımız kasalar bile uçtu. 2019 yılını hasretle anıyorum.zoko d431 var idi en iyisi dark maxima vardı fiyatı 4k çıktı 2k dan![]()
Sorma hocam yüzüne bakmadığımız kasalar bile uçtu. 2019 yılını hasretle anıyorum.zoko d431 var idi en iyisi dark maxima vardı fiyatı 4k çıktı 2k dan![]()
Evet hocam detaylı inceleme var burada.Kesin bilgi mi
İptal edeyim miEvet hocam detaylı inceleme var burada.
![]()
Hands-On with Phanteks' XT Pro Ultra PC case: Modern features with lots of airflow and RGB out of the box
Four 140mm RGB fans and rear-connector board support for $79.99?www.tomshardware.com
Bilmiyorum benim de sepette duruyor öyle kararsız kaldım bir sürü model bakıyorum. Aslın da phanteks şu modelini alıp fan almakta geçiyor içimden.İptal edeyim mi
Valla kargoya verilmis sjdgjdhd daha 1 saat olmadi alali bakalim daha nasip buymusBilmiyorum benim de sepette duruyor öyle kararsız kaldım bir sürü model bakıyorum. Aslın da phanteks şu modelini alıp fan almakta geçiyor içimden.
![]()
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Onun aynısını hb de yapıyorlar. Sipariş veriyorum akşam 10 dakika sonra iptal edeyim diyorum kargoya verildi sipariş iptel edilemez diyor. Ne ara vermişler kargoya gerçi sen erken verdin vermiş olabilirler. Kasa kötü değil ama tozlanma muhabbeti var. Olmadı ön tarafa külotlu çorap geçirirsin aynı işi görürValla kargoya verilmis sjdgjdhd daha 1 saat olmadi alali bakalim daha nasip buymus
Hahaha bana onunde filtre varmis gibi geldi ama bakalim pisman degilim guzel kasaOnun aynısını hb de yapıyorlar. Sipariş veriyorum akşam 10 dakika sonra iptal edeyim diyorum kargoya verildi sipariş iptel edilemez diyor. Ne ara vermişler kargoya gerçi sen erken verdin vermiş olabilirler. Kasa kötü değil ama tozlanma muhabbeti var. Olmadı ön tarafa külotlu çorap geçirirsin aynı işi görür![]()
Arkadaş şu kıytırık kasada bile varHahaha bana onunde filtre varmis gibi geldi ama bakalim pisman degilim guzel kasa
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,275417615.htmlEvet guzelmis