Neler Yeni

3-4 bin tl ye kadar sağlam mesh kasa önerisi.

Bu rajintek neymiş öyle her konu da hazır sistem de öneriliyor. İnceledim hiç bir avantajı farkı görseli yok. Sıradan kasa psu modeli bile pahalı al benisi yok.
Benimde gözüme hoş gözükmedi o yüzden Phanteks xt pro ultra aldım

Bu rajintek neymiş öyle her konu da hazır sistem de öneriliyor. İnceledim hiç bir avantajı farkı görseli yok. Sıradan kasa psu modeli bile pahalı al benisi yok.
hocam çok geniş kasa , 360mm desteği var , fan desteği yüksek , hava akışı güzel ve fiyatı uygun sebebi budur :D

çünkü fiyatına göre büyük ve serin bir kasa görselden Ziyade insanlar performans için bakıyor fanları sessiz ve serin

özelliklerine göre uygun hocam önceden 2.6k idi zaten.
2.5k bandı okeyim ama 3.5+ lara çıktıktan sonra başka marka bakılır düşüncem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2.6k olsa dusunmeden alirdim ama fiyati cok artmis
Kaç gündür bakıyorum ama yok tipi çok basit kalıyor düşük kalite kasalar gibi duruyor.

2.5k bandı okeyim ama 3.5+ lara çıktıktan sonra başka marka bakılır düşüncem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaç gündür bakıyorum ama yok tipi çok basit kalıyor düşük kalite kasalar gibi duruyor.
zoko d431 var idi en iyisi dark maxima vardı fiyatı 4k çıktı 2k dan :D

Kasalar tutulunca direkt fiyatini arttiriyorlar tepki icin bile almamak lazim
çok doğru şu an en kral zoko dk var ne kadar alınırsa alınsın fiyatını artırmadılar umarım öyle devam eder insanlar kalitesiz diyor ama ben fan sesi dışında bir sorun yaşamadım kendim aquaris modelini 5 yıl kullandım çok hoştu argb kontrolcüsü kumandası vb vardı tek eksisi 360mm desteği yoktu.

Geri