Neler Yeni

3-4 bin tl ye kadar sağlam mesh kasa önerisi.

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Soner Özdener
Phanteks xt pro ultra önün de toz filtresi yokmuş.

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Yunus

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Soner Özdener
İptal edeyim mi
Bilmiyorum benim de sepette duruyor öyle kararsız kaldım bir sürü model bakıyorum. Aslın da phanteks şu modelini alıp fan almakta geçiyor içimden.

Krauser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Anıl Çoban
Bilmiyorum benim de sepette duruyor öyle kararsız kaldım bir sürü model bakıyorum. Aslın da phanteks şu modelini alıp fan almakta geçiyor içimden.

Valla kargoya verilmis sjdgjdhd daha 1 saat olmadi alali bakalim daha nasip buymus

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Soner Özdener
Valla kargoya verilmis sjdgjdhd daha 1 saat olmadi alali bakalim daha nasip buymus
Onun aynısını hb de yapıyorlar. Sipariş veriyorum akşam 10 dakika sonra iptal edeyim diyorum kargoya verildi sipariş iptel edilemez diyor. Ne ara vermişler kargoya gerçi sen erken verdin vermiş olabilirler. Kasa kötü değil ama tozlanma muhabbeti var. Olmadı ön tarafa külotlu çorap geçirirsin aynı işi görür 😁

Krauser

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Anıl Çoban
Onun aynısını hb de yapıyorlar. Sipariş veriyorum akşam 10 dakika sonra iptal edeyim diyorum kargoya verildi sipariş iptel edilemez diyor. Ne ara vermişler kargoya gerçi sen erken verdin vermiş olabilirler. Kasa kötü değil ama tozlanma muhabbeti var. Olmadı ön tarafa külotlu çorap geçirirsin aynı işi görür 😁
Hahaha bana onunde filtre varmis gibi geldi ama bakalim pisman degilim guzel kasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,346
Üyeler
173,026
Son üye
KaplanL
Top Bottom