Acaba aynı paneli mi kullanıyorlar? LG ultragear 180 Hz li bir monitör var. Buda aynı özelliklerde sanırımBence 500 TL daha koyulup alınabilir.
(Sadece öneri net bir bilgi değil)
MSI monitör - Google Alışveriş
www.google.com
Fiyatı fazla geldi bana. Bu kadar çıkamam maalesef. En ucuz 24 inç yüksek hz'li monitörü arıyorum desem yeridir.MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Bu fiyata en iyisi bence. eksileri sadece pivot olmaması ve 250 nit olması olabilir.
Hocam 4k dan aşağı adamakıllı bulamazsınız büyük indirim olmadıkça. Gamebooster filan vardır ama 3800 e filanFiyatı fazla geldi bana. Bu kadar çıkamam maalesef. En ucuz 24 inç yüksek hz'li monitörü arıyorum desem yeridir.
Bahsettiğiniz lg ultra gear hangi modeli?Fiyatı fazla geldi bana. Bu kadar çıkamam maalesef. En ucuz 24 inç yüksek hz'li monitörü arıyorum desem yeridir.
LG değil de bu model nasıldır acaba?Hocam 4k dan aşağı adamakıllı bulamazsınız büyük indirim olmadıkça. Gamebooster filan vardır ama 3800 e filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğiniz lg ultra gear hangi modeli?