GPiro
80+ Platinum
256f6900 olarak algılamışım. İndirimli ayrı fiyat varmış hoşuma gitti monitör hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangisinden bahsediyorsunuz acaba?
256f6900 olarak algılamışım. İndirimli ayrı fiyat varmış hoşuma gitti monitör hocam.
Hangisinden bahsediyorsunuz acaba?
Teşhir yazısınıda görmemişim hangi kafayla baktım ben buna yahuTeşhir ürünü+kronik diyolar g3 serisi için yani hiç risk almaya değmez
Bunun ekran parlaklık degeri 250. Ortalama 300 civarı sanırım gözle görülür bir parlaklık azlığı olur mu acaba? Ve AMD rx570 ile kullanılacak AMD freesync yook sanırım bu sorun olur mu?
Eger monitör camına dönük degil güneşe bakmıyorsa yeterli olurTeşhir yazısınıda görmemişim hangi kafayla baktım ben buna yahu
Bunun ekran parlaklık degeri 250. Ortalama 300 civarı sanırım gözle görülür bir parlaklık azlığı olur mu acaba? Ve AMD rx570 ile kullanılacak AMD freesync yook sanırım bu sorun olur mu?
Yani işin açığı şuanda VGA ile bağlı 19.5 Samsung 1440X900 monitör var. Biraz da rx570 in kendini kullanmadığını düşünüyorum o yüzden değiştireceğim o monitöre göre 256F mükemmel sayılır herhaldeEger monitör camına dönük degil güneşe bakmıyorsa yeterli olur