Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
elimdeki bile 6k'Lık oynatamıyor pupg0 olarak öneriniz nedir link ile ?
elimdeki bile 6k'Lık oynatamıyor pupg0 olarak öneriniz nedir link ile ?
Hocam hz olayından bahsediyor. Bu arada bu bütçede PUBG oynamayı unut. LoL ve CS belki.Yani şöyle diyorsun 60 FPS bir laptopta 60FPS ile 150FPS hiç fark etmiyor ?
3 4K ya öyle bir sistem yok 2.el bile çok zor olur0 olarak öneriniz nedir link ile ?
60 hz monitör var Valorant ta 100-150-200 fps civarı alıyorum bazen aşırı fightlarda bütün ultiler kullanılınca 80 fps civarı düşüyor ve ben o fps kaybını hissediyorum büyük bir ihtimal oyun ile ilgili.Yani şöyle diyorsun 60 FPS bir laptopta 60FPS ile 150FPS hiç fark etmiyor ?
Ekranı 60Hz ise evet.Yani şöyle diyorsun 60 FPS bir laptopta 60FPS ile 150FPS hiç fark etmiyor ?
laptop lazım değilse apu masaüstü toplasan daha mantıklı olur veya her oyunda 20 fps almaktansa bence 2. ele yönel0 olarak öneriniz nedir link ile ?
60 hz yenileme hızı olan bir ekranda gözün max 60 fps algılayabilir demek istiyor.Yani şöyle diyorsun 60 FPS bir laptopta 60FPS ile 150FPS hiç fark etmiyor ?
Öyle mi ?60 hz yenileme hızı olan bir ekranda gözün max 60 fps algılayabilir demek istiyor.
Bence bu arkadaşa nobel verilmeli60 hz yenileme hızı olan bir ekranda gözün max 60 fps algılayabilir demek istiyor.