Neler Yeni

3-4 seneye eğitim sistemi ne olur ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Öğrenciler uzaktan eğitimden geçtikleri için öğrencileri gerçekten zorlayacak kar ve zorluyorlar. Şuanda 3 sene boyunca okuyanlar yandı. En başta ben. Üniversiteye 21 ayt neti ile kapağı attık bakalım. Kaç senede bitireceğim. Bölüm elektrik elektronik mühendisliği.
21 netle mühendisliğe girebilmek bence asıl sıkıntı. barajın buraya da gelmesi lazım. eğitimin kalitesi de düşüyor üniversite puanı azaldıkça.hocaların zorlaması da azalıyor diğer okullara göre daha basit geçiyorlar dersleri.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,309
İsim
Diyarhan
Çöp ve B*k demek yasak o yüzden Kirli Atık olur diyeyim.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
3-4 seneye eğitim bırakırlarsa sistemini konuşuruz.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
21 netle mühendisliğe girebilmek bence asıl sıkıntı. barajın buraya da gelmesi lazım. eğitimin kalitesi de düşüyor üniversite puanı azaldıkça.hocaların zorlaması da azalıyor diğer okullara göre daha basit geçiyorlar dersleri.
Açıkçası daha basit geçilmiyor. Sınıfta 80 kişi var mat1 de 69 fizik 1 de 49 kişi kaldı finalde.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Açıkçası daha basit geçilmiyor. Sınıfta 80 kişi var mat1 de 69 fizik 1 de 49 kişi kaldı finalde.
Hocam sıkıntı o zaten düşük netle girdiniz.Mat fizik temeliniz yok.Bir de düşün fule yakın netle mühendisliğe girenleri düşünün üstümüzden dozerle geçiyorlardı bazı derslerde.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hocam sıkıntı o zaten düşük netle girdiniz.Mat fizik temeliniz yok.Bir de düşün fule yakın netle mühendisliğe girenleri düşünün üstümüzden dozerle geçiyorlardı bazı derslerde.
Mat fizik temelin var ama sınavda bocaladım. Ama ben asıl okulu fizik kimya biyoloji ile kazandım. Hatta en iyisi fizik.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mat fizik temelin var ama sınavda bocaladım. Ama ben asıl okulu fizik kimya biyoloji ile kazandım. Hatta en iyisi fizik.
Demek istediğimi anlamışsındır sen özet olarak.Temel var temel var.Bir kaç soru kaçıranla yarı yarıyadan fazla kaçıran arasında bir ton fark var ister istemez.Aslında merak da ettim ne sormuşlar.50 de 45 net lys matla girdiğim üniversitede mat 1 ve 2 den kalmıştım ben.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Demek istediğimi anlamışsındır sen özet olarak.Temel var temel var.Bir kaç soru kaçıranla yarı yarıyadan fazla kaçıran arasında bir ton fark var ister istemez.Aslında merak da ettim ne sormuşlar.50 de 45 net lys matla girdiğim üniversitede mat 1 ve 2 den kalmıştım ben.
Vallaha hocaya gösterdiklerinden soruyor ama sonuçları nedense kabul etmiyor. Fizikte bire bir direk o şekilde yazdım 37 aldım. Hatta aramızda kalsın sınavda direk kopya çekme rağmen bu şekilde aldım.(bütünleme) (Ki kendi emeğimle aldığımda 50 almıştım.(final))

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vallaha hocaya gösterdiklerinden soruyor ama sonuçları nedense kabul etmiyor. Fizikte bire bir direk o şekilde yazdım 37 aldım. Hatta aramızda kalsın sınavda direk kopya çekme rağmen bu şekilde aldım.(bütünleme) (Ki kendi emeğimle aldığımda 50 almıştım.(final))
kıl denk geliyor. ben de fizik sınavında soruyu bulmuşum 10g diye bırakmışım cevabı. g 10 niye çarpmadın diye soruyu çizmiş halbuki doğru.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Olay eğitim sistemi cart curt da değil , asıl olay kara cahil Anadolu Türkleri. Türklerin tarihte ilk ortaya çıktığı zamandan 2022'ye kadar ne kadar cahil , gerici , yobaz , düzenbaz insan varsa hepsi bizde var. Biz öğrenmeyi değil verileni almayı , birilerine köle olmayı , bilgi sahibi olmadan sallamayı seven bir toplumuz. Böyle olmayan insanların sayısı % olarak baktığın zaman çok azınlıkta kalıyor. O yüzden işinizi gücünüzü Amerika veya Avrupa tarafında sürdürün. Atatürk ? Ha evet , o mavi gözlü dev yanlış milleti kurtardı. Maalesef örnek alamadık. Sorsan hayatında 1 tane kitap okumamış , dünyanın geri kalanını araştırmamış veya görmemiş kişiler koluna atamın imzasını dövme yaptırıp ben Atatürkçüyüm , kemalistim diyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
kıl denk geliyor. ben de fizik sınavında soruyu bulmuşum 10g diye bırakmışım cevabı. g 10 niye çarpmadın diye soruyu çizmiş halbuki doğru.
Hoca oysaki dışardan görünüşü olsun sınav kağıdında yanlışları açıklarken oysaki daha mülayim kıl olmayan birisi gibi duruyordu. Anlamadım gitti. Galiba bende 9 senedir üniversite okuyan öğrenci gibi hocamı beni bırakıyor yoksa ben mi kalıyorum onu anlayana kadar benimde 9 sene olacak gibi duruyor.
Ha unutmadan ben mesela Senem uzadı 5 6 sene okudum diyelim. KYK kredisi okula devam ettiğim müddetçe yatmaya devam eder değil mi? Ayrıca KYK yurdu yanmaz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom