Hocam bakımlarını yeni yaptığını(1 yıl geçmediğini) varsayarak 75-80 i geçmemesi lazım.Onu yapmadan zaten almayızda max kaç olsun derece ve ayarlar
Prosetür gereği 85 derece üstü kesinlikle almayın önerim 75 derce veya üstü amaOnu yapmadan zaten almayızda max kaç olsun derece ve ayarlar
Güvenlik etiketi olan olsun dedim var dedi bunun olması içi açılmadı demek değil mi bide içi açılmış bakımı yapıldı diyip tamir görmediğinide anlıyabilirmiyim ki?Hocam bakımlarını yeni yaptığını(1 yıl geçmediğini) varsayarak 75-80 i geçmemesi lazım.
Birde GTA da darboğaz olmadı normal, optimizasyonu sıkıntılı.
Hocam o güvenlik etiketini bulmak çok kolay sökülse bile. Fakat NVIDIA kartların pek tamirlik sorun çıkarttığını görmedim.Güvenlik etiketi olan olsun dedim var dedi bunun olması içi açılmadı demek değil mi bide içi açılmış bakımı yapıldı diyip tamir görmediğinide anlıyabilirmiyim ki?
Bende düşünmüyorum çünkü genelde böyle çok ürünü oluyor bi yerden alıp satıyor galiba ama şimdi bilgisayarcı sonuçta ne kadar dürüst olsada ticaret sonuçta tamirlik bir şey çıktısa nerden anlıcaz işteHocam o güvenlik etiketini bulmak çok kolay sökülse bile. Fakat NVIDIA kartların pek tamirlik sorun çıkarttığını görmedim.
Arkadaşın dediği gibi olabiliyor teknoloji bu şans işi diye boşuna demiyoruzGüvenlik etiketi olan olsun dedim var dedi bunun olması içi açılmadı demek değil mi bide içi açılmış bakımı yapıldı diyip tamir görmediğinide anlıyabilirmiyim ki?