Uzun saatler boyunca rahat kullanabileceğim, iyi ses ve mikrofon kalitesine sahip, tercihen 7.1 Surround özellikli kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. 3.500 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim; bu fiyata hangi kulaklıkları önerirsiniz?
Uzun saatler boyunca rahat kullanabileceğim, iyi ses ve mikrofon kalitesine sahip, tercihen 7.1 Surround özellikli kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum. 3.500 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim; bu fiyata hangi kulaklıkları önerirsiniz?
Peki reis bu kulaklık iyi midün 2499 tl ye aldım güzel kulaklıkCorsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS55 Surround Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.983,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu önerebilirim fakat bir sorunu var sesi biraz az geliyor çok dert etmezsen iyi kulaklıkLogitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G535 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda X RZ04-04430100-R3M1 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu para ona verilmez hocamPeki reis bu kulaklık iyi mi
SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
lugutich yada razer al daha iyiPeki reis bu kulaklık iyi mi
SteelSeries Arctis 1 Wireless 61512 Siyah Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com