- Bütçe
- 3500
Normalde kullandığım v2x hyperspeed i sattım. Ağır ve pilli olması dezavantajdı. Şimdi alıcağım mouse u kararlaştıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Atk blazing sky x1 düşünüyorum ama kararsızım
Deathadder v3 pro alabilirsin öncekinin şeklini sevdiysenNormalde kullandığım v2x hyperspeed i sattım. Ağır ve pilli olması dezavantajdı. Şimdi alıcağım mouse u kararlaştıramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Atk blazing sky x1 düşünüyorum ama kararsızım
Palm grip hocamtutuş şekliniz nedir ?
Bütçemin üzerinde diye biliyorum ama bakarım hocamDeathadder v3 pro alabilirsin öncekinin şeklini sevdiysen
Palm grip hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçemin üzerinde diye biliyorum ama bakarım hocam
Şimdi nolur nolmaz hocam bir ara güveniyodum ama sıkıntı falan yaşarım sorun olmasın. Uğraşmakta istemiyorum onunla.
Hocam ağırlık konusunda diğer baktıklarıma göre 10 gram daha ağır fazla fark olur mu arada?RAZER DEATHADDER V3 PRO KABLOSUZ OPTİK MOUSE
RZ01-04630100-R3G1- - RAZER DEATHADDER V3 PRO KABLOSUZ OPTİK MOUSEpckolik.com
sıkıntı olmaz yalnız bu mouse baya büyükŞimdi nolur nolmaz hocam bir ara güveniyodum ama sıkıntı falan yaşarım sorun olmasın. Uğraşmakta istemiyorum onunla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ağırlık konusunda diğer baktıklarıma göre 10 gram daha ağır fazla fark olur mu arada?
Tutuş şeklim için en ideal mouse tipide bunlar gibi hocam. Elim biraz büyük zaten sorun olacağını sanmıyorum. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.sıkıntı olmaz yalnız bu mouse baya büyük