3-5bine 2. El telefon önerisi

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
2017 çıkışlı ekranı kırık note 8 kullanıyorum. Ahı gitti vahı kalmış valla ekran sorunu olmasa değişmezdim ekran değişimide 9 bin tl

2. Elde max 5 bin tl ye hangi telefonu alabilirim sizce, gündelikte götürsün ve 128gb olursa mutlu olurum, 1-2 yıl götürse yeter çünkü 2 yıl içinde tekrar daha üst bi modele geçicem

Ayrıca 3.7 bin tl ye ekranı çatlak note 20 ultra buldum yd, yd olması sorun deil bence 2 telefon kullanırım
Öneriniz nedir

2017 çıkışlı ekranı kırık note 8 kullanıyorum. Ahı gitti vahı kalmış valla ekran sorunu olmasa değişmezdim ekran değişimide 9 bin tl

2. Elde max 5 bin tl ye hangi telefonu alabilirim sizce, gündelikte götürsün ve 128gb olursa mutlu olurum, 1-2 yıl götürse yeter çünkü 2 yıl içinde tekrar daha üst bi modele geçicem

Ayrıca 3.7 bin tl ye ekranı çatlak note 20 ultra buldum yd, yd olması sorun deil bence 2 telefon kullanırım
Öneriniz nedir
kral 9 bin lira ekran titanyumdan yapılma mı

kral 9 bin lira ekran titanyumdan yapılma mı
bende dedimde oled orjinal ayrıca eski bir telefon zor bulunuyor ekranı AYRICA samsung KAVİSLİ ekranı tek kendi ürettiği için pahalı oluyor. aynı şekilde tüm kavisli ekranlar o fiyatlarda

S10+ alınabilir

Öneriniz nedir
tceno spark8c
iphone 7
iphone 6s plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone 7 plus

Uygunsuz davranış
o paraya başını alırsın hoca yapcak bişey yok 10k falan yap bütçeyi iyi şeyler alırsın 11 falan en azından

o paraya başını alırsın hoca yapcak bişey yok 10k falan yap bütçeyi iyi şeyler alırsın 11 falan en azından
iyi birşeyler istemiyorum gündelik kullanımda kasmamasını istiyorum, o fiyatada 2. elde oluyor sadece hangisi diğerinden daha iyi onu bilmiyorum

ayrıca daha nazik bir dil kullanabilirsin. değilmi ? küçücük çocuk değilsin sonuçta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iphone al bak makarana se2 bak
o kadar güzel bir telefonki işlemci gücü haricinde 750x1300 lerde siz düşünün en azından 1080 ler var 2. el lerde. kalsın

o kadar güzel bir telefonki işlemci gücü haricinde 750x1300 lerde siz düşünün en azından 1080 ler var 2. el lerde. kalsın
2. el 3-5 bin tl verip anakaratı dışarı cıkmıs iphone 12 bile alamazsın, evi balkona katmak istiyosun, kelime yapınca da üslübün ters diyorsun

2. el 3-5 bin tl verip anakaratı dışarı cıkmıs iphone 12 bile alamazsın, evi balkona katmak istiyosun, kelime yapınca da üslübün ters diyorsun
üslubun ters çünkü :) baktım 3-4 bine yine ortalama telefonlar var. iphone gibi çok eskide değiller

OnePlus Nord N10 5G

Geri