Öneri 3-5K Civarına Ekran Önerisi

ozibaboli

80+
Reaksiyon skoru
31
Bütçe
5000
Yeni PC aldım (Anakart Ve Ram Update)

Steamde onlarca oyun var bana hem Hikayeli oyunlarda güzel görüntü verecek hemde FPS oyunlarında iyi performansı olan kullanışlı bir ekran önerir misiniz?

Teşekkürler

(Lütfen 1 kişi öneri yapmış diye aklınızdaki ekranı atmaktan çekinmeyin her türlü fikre ihtiyacım var)

Son düzenleme:
Ben Msi G244F modelini kullanıyorun ona bakabilirsin, ben gerçi 3k ya almıştım. O fiyata alınır mı tartışılır. 1Ms GTG 170Hz İps panel

VA panel ne oluyor açıklayabilir misin birde 2MS bu ekran GTG de değil FPS oyunlarında problem olmaz mı ?
şöyle söyleyeyim VA panel ekran çercevsi kalın olur ghosting olabilir IPS panel tipi en iyisi hiç bir oyunda panel tipi fps yi etkilemez

Ben Msi G244F modelini kullanıyorun ona bakabilirsin, ben gerçi 3k ya almıştım. O fiyata alınır mı tartışılır. 1Ms GTG 170Hz İps panel
bro evime yakin bir konumda satici buldum ekrandan memnun musun hikayeli oyunlarda zevklimi ve FPS oyunlarida vs. nasil

bro evime yakin bir konumda satici buldum ekrandan memnun musun hikayeli oyunlarda zevklimi ve FPS oyunlarida vs. nasil
Ben hikayeli oyunlar pek oynamıyorum, ama fps oyunlarda ki performansımı baya bi attırdı, artık hz yüzünden atamadığım one tapleri artık çok rahat atıyorum
Post automatically merged:

Ben hikayeli oyunlar pek oynamıyorum, ama fps oyunlarda ki performansımı baya bi attırdı, artık hz yüzünden atamadığım one tapleri artık çok rahat atıyorum
Her İps panelde olduğu gibi ışık sızması maalesef bu monitör de de var, onun dışında daha eksisini görmedim.

Sana tavsiye olarak eğer masan benim masam gibi küçükse, monitör ayağı böyle olan cihazlardan almaya çalış, V model ayak yapısına sahip olan monitörler daha fazla yer kaplayacaktır.

Ekler

• IMG_20231121_000130.jpg
    IMG_20231121_000130.jpg
    2.7 MB · Hit: 34
Son düzenleme:

Her İps panelde olduğu gibi ışık sızması maalesef bu monitör de de var, onun dışında daha eksisini görmedim.

Sana tavsiye olarak eğer masan benim masam gibi küçükse, monitör ayağı böyle olan cihazlardan almaya çalış, V model ayak yapısına sahip olan monitörler daha fazla yer kaplayacaktır.
bilgi icin sagol o ayaklık işini hallederiz bi şekilde ekran iyi olsun yeter bu arada ekranı 3.5 a ikinci el buldum ama hiç kulanılmamış

ayni mouse pad bendede var

bilgi icin sagol o ayaklık işini hallederiz bi şekilde ekran iyi olsun yeter bu arada ekranı 3.5 a ikinci el buldum ama hiç kulanılmamış

ayni mouse pad bendede var
Hiç kullanılmamış ise memnun kalacağına eminim, o fiyata bu kadar iyi monitör bulamayacaksın ileride

Geri