ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,949 Reaksiyon skoru 586 Dün, 15:47 #1 Tws kulaklık arıyorum anc benim için çok önemli. Aklımda liberty 4 nc var sizce daha iyisi var mı ? Fiyatı faha düşük olup hakkını veren kulaklıkları da önerebilirsiniz
Tws kulaklık arıyorum anc benim için çok önemli. Aklımda liberty 4 nc var sizce daha iyisi var mı ? Fiyatı faha düşük olup hakkını veren kulaklıkları da önerebilirsiniz
dido22 80+ Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 176 Dün, 15:51 #2 O fiyatlara Cmf Buds pro 2 ve Liberty 5 var hocam seçim size kalmış bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz ise Nothing Ear önerebilirim
O fiyatlara Cmf Buds pro 2 ve Liberty 5 var hocam seçim size kalmış bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz ise Nothing Ear önerebilirim
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,949 Reaksiyon skoru 586 Dün, 15:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dido22 yazmış: O fiyatlara Cmf Buds pro 2 ve Liberty 5 var hocam seçim size kalmış bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz ise Nothing Ear önerebilirim Devamı için tıklayın... Liberty 5 nc 4nc den daha mı iyidir acaba
dido22 yazmış: O fiyatlara Cmf Buds pro 2 ve Liberty 5 var hocam seçim size kalmış bütçeyi biraz daha arttırabilirseniz ise Nothing Ear önerebilirim Devamı için tıklayın... Liberty 5 nc 4nc den daha mı iyidir acaba
dido22 80+ Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 378 Reaksiyon skoru 176 Dün, 15:56 #4 ByDolph yazmış: Liberty 5 nc 4nc den daha mı iyidir acaba Devamı için tıklayın... Tam emin değilim hocam açıkçası araştırmadım ama YouTube de Enes Özen kanalı vardı sanırım orada karşılaştırma olabilir bi göz gezdirebilirsiniz
ByDolph yazmış: Liberty 5 nc 4nc den daha mı iyidir acaba Devamı için tıklayın... Tam emin değilim hocam açıkçası araştırmadım ama YouTube de Enes Özen kanalı vardı sanırım orada karşılaştırma olabilir bi göz gezdirebilirsiniz