Neler Yeni

Çözüldü✓ 3.5mm yi USB ye çevirmek?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Elimde kz zex var ve fury x im var. Zex i kasaya bağlayınca sesi kötü, telefonda iyi oluyor. Benimde aklıma fury x in kontrolcüsünün 3.5mm yi USB ye çevirdiği geldi. Kz zex i o kontrolcüye takip USB ile zex i kasaya bağlasam ne olur? Çalışır mı? Evde değilim deneyemiyorum.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Elimde kz zex var ve fury x im var. Zex i kasaya bağlayınca sesi kötü, telefonda iyi oluyor. Benimde aklıma fury x in kontrolcüsünün 3.5mm yi USB ye çevirdiği geldi. Kz zex i o kontrolcüye takip USB ile zex i kasaya bağlasam ne olur? Çalışır mı? Evde değilim deneyemiyorum.

Fury x kullanmadım ancak kingston un 7.1 dönüştürücüsü ses kartı gibi çalıştığı için gayet işimi görmüştü. Buda muhtemel aynı kafadır zaten. Baktınız olmuyor bir adet a4techin bloody g480 ses kartından alıp konuyu çözersiniz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fury x kullanmadım ancak kingston un 7.1 dönüştürücüsü ses kartı gibi çalıştığı için gayet işimi görmüştü. Buda muhtemel aynı kafadır zaten. Baktınız olmuyor bir adet a4techin bloody g480 ses kartından alıp konuyu çözersiniz.
Taktım ama ses aşırı arttı memnun kalmadım. PC' de kullanmayıveririm sıkıntı yok zaten normalde de amacım değildi olsa kullanırdım :D

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Taktım ama ses aşırı arttı memnun kalmadım. PC' de kullanmayıveririm sıkıntı yok zaten normalde de amacım değildi olsa kullanırdım :D

Genelde mobil ürünler için üretilen kulaklıklar pc de deliriyor. Benzer bir durumu bende yaşamıştım Ear friendly kafasına girdilerya ondan dolayı çıkışlar kısık resmen.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde mobil ürünler için üretilen kulaklıklar pc de deliriyor. Benzer bir durumu bende yaşamıştım Ear friendly kafasına girdilerya ondan dolayı çıkışlar kısık resmen.
Taktım kulaklık harbi çıldırdı. Kulak zarım patlayacak gibi oldu :D

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Taktım kulaklık harbi çıldırdı. Kulak zarım patlayacak gibi oldu :D

Ben ofiste kullandığım pc de arada hoparlör var hoparlörün kulaklık çıkışına bağlı şekilde kullanıyorum anca kullanılabilir hale geliyor. Direk çıkışta kulak parçalıyor resmen.

Top Bottom