fruko.gzz
80+ Silver
Hemen elden çıkmaz gibi yaBence 500 kağıt bırakır
Hemen elden çıkmaz gibi yaBence 500 kağıt bırakır
O doğru tabi kiHemen elden çıkmaz gibi ya
Senin ki gene işini görür ama dersen ki ben yeni yılda daha parçalara geçerim diye o zaman şimdi tabi ki al derim.Corsair CX750 var bende arkadaşlar, bununla değiştirmeye gerek var mı sizce?
Bunu da gözüme kestirmiştim, incelemeleri gayet olumlu.
4070super ve 7600 için çok mu fazla gelir bu ileride belki yükseltme yapabilirim ekran kartı veya işlemciyiBunu da gözüme kestirmiştim, incelemeleri gayet olumlu.
Bi' ara 3500 liraydı her zaman sonra birden (diğer psu modellerin fiyatı artmamasına rağmen) 4-4,5 bine çıktı ama Allah'ın işine bak sadece Türkiye'de oluyor bu. Çok popüler olduğu için fiyatını arttırdılar habire bu fiyata düşürüp indirim diye dolandırıyorlar biziNormal piyasası ne
Aynısını 7500fdede var sanırım yeminle 1 haftadır bakıyorum alamadım bir türlü ikinci eldeki satıcılar sarhoş geziyoBi' ara 3500 liraydı her zaman sonra birden (diğer psu modellerin fiyatı artmamasına rağmen) 4-4,5 bine çıktı ama Allah'ın işine bak sadece Türkiye'de oluyor bu. Çok popüler olduğu için fiyatını arttırdılar habire bu fiyata düşürüp indirim diye dolandırıyorlar bizi
Bu paraya Rajintek Cratos 850w alın daha iyi
yeterli ama Rajintek Cratos 850W al daha iyiTam olarak hangi yeni parçalardan bahsediyoruz hocam, mesela 4070s ve 7600 için yeterli değil mi mevcut psu? Eğer yetmez diyorsanız bu psu'yu alıp yedek olarak bekletebilirim.