oguuzysr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 681
Steam kodunu nasıl alacağızValla bende fiyatı ve Steam kodunu görünce satın aldım ama nekadar uzun ömürlü gider teknoloji olarak bir fikir verecek olan var mıdır
Steam kodunu nasıl alacağızValla bende fiyatı ve Steam kodunu görünce satın aldım ama nekadar uzun ömürlü gider teknoloji olarak bir fikir verecek olan var mıdır
Sitesinde öyle bir bilgi yok.0db fan özelliği varmı bu psuda bende 750w asus tuf almayı düşünüyorum şuan tuf 450w var 0dbye çok alıştık sistem boştayken en ufak sese gelemiyorum
Ejderhalı psu'nun bundan çok üst bir yani yok aldigin üzmez seni .Vay arkadaş ya daha dün bunu aldım şimdi kargo teslim aldım..
![]()
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Ben kodu aldım. Okuttum bileshout out kampanyasına katılım sağlayabildiniz mi ?
İnşallah hocamEjderhalı psu'nun bundan çok üst bir yani yok aldigin üzmez seni .
Ben kodu aldım. Okuttum bile![]()
Evet buradaki istenilenleri yap gönder. 1 gün içinde kodu gönderiyorlar.Alıntıyı görüntüle
Hocam incelemeyi nasıl gönderdiniz peki ürünün linkini mi yapıştırdınız bu kısma