🔥İndirim MSI MAG A850GL 850W Beyaz PSU 5.699 TL!

Psu hakkında bilgisi olan var mı alınır mı bu fiyata ? Aşağıdaki linkte olan psu'dan daha mı iyi ?
Daha kötü. MSI 4500TL üstü etmez normalde. Beyaz alınmayacaksa almayın kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağolun hocam siyahı da 6200₺ ye düşmüş siparişi geçtik bakalım hayırlısı
Almayın siyah alacaksanız. Raijintek cratos alın. Hem cebinize 1200tl kalır hem de daha kaliteli bir ürün almış olursunuz.

amazondan 8k ya msi mag a1000gl almak üzereyim farklı tavsiyesi olan var mı bu fiyata daha iyi dediğiniz
Bitfenix bfg 1000W veya ASUS ROG STRIX AURA 1000W modeli bulunabilir o fiyatlara gaming gecesinde. A-GL serisi genel anlamda kazık bir seri zaten. Sunduğu kalite o fiyata göre kötü.

Daha kötü. MSI 4500TL üstü etmez normalde. Beyaz alınmayacaksa almayın kesinlikle.

Almayın siyah alacaksanız. Raijintek cratos alın. Hem cebinize 1200tl kalır hem de daha kaliteli bir ürün almış olursunuz.

Bitfenix bfg 1000W veya ASUS ROG STRIX AURA 1000W modeli bulunabilir o fiyatlara gaming gecesinde. A-GL serisi genel anlamda kazık bir seri zaten. Sunduğu kalite o fiyata göre kötü.
Hocam 9800x3d 5080 pc toplama arifesindeyiz. Fiyatı artmıs ama Enermax'ın bu psu aklımızda fp olarak sizin bu bütçelerde tavsiyeniz ne olur? Sistem beyaz agırlıklı olacak fakat ileride strimer vs alınacağı için psu siyahta olabilir.

Hocam 9800x3d 5080 pc toplama arifesindeyiz. Fiyatı artmıs ama Enermax'ın bu psu aklımızda fp olarak sizin bu bütçelerde tavsiyeniz ne olur? Sistem beyaz agırlıklı olacak fakat ileride strimer vs alınacağı için psu siyahta olabilir.
en iyisi siyah almak ucuzsa sonra gidip kar beyazı komple beyaz kablo seti ucuza alabiliyorsun :D beyaz bulmak ömür yiyor.
miss gibi platium powerim var beyaz uzatmaları takıyorum kaliteli ohh.
gelde beyaz ekran kartı bul şimdi beyaz rezillik.

en iyisi siyah almak ucuzsa sonra gidip kar beyazı komple beyaz kablo seti ucuza alabiliyorsun :D beyaz bulmak ömür yiyor.
miss gibi platium powerim var beyaz uzatmaları takıyorum kaliteli ohh.
gelde beyaz ekran kartı bul şimdi beyaz rezillik.
Gerçekten beyaz kart bulması çok sıkıntı

Aynı psu nun 750w olanını 1 yıldır kullanıyorum sıfır ses sıfır sorun. Fiyat uygun alınabilir.

Aynı PSU'yu aldım yaklaşık 6 ay önce. Maalesef fan sesi dayanılmaz boyuta geldi. Uyduruk, siyah renkte bir fan koymuşlar. Elimdeki TT beyaz fan ile değiştirdim.

1- Garanti etiketini dikkatli sökün. Zarar vermezseniz belki garantilik bir durum olursa yedirirsiniz.
2- Fanın ucunda sokette 2 giriş var yani sadece + ve - var. Ben içinden çıkan orjinal fan kenarda dursun, garantiye verirken geri takarım diye soketiyle beraber kenara koydum. Elektronikçide 2 girişli soketten bulup beyaz fana kendim bağladım.

İdefixten 6 taksitle aldım 200 tl puan verdi aynı paraya geldi . Bu msilarda fan sesi meşhur heralde . Ama şuan bu psu da bi sorun görmedim

Geri