Neler Yeni

3 Ayda Sağlam İngilizce Öğrenilirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Çok çalışman gerek birde öğrenme kapasiteleri farklı kişiden kişiye değişir mesela ben son gece çalışırım 85+ alırım başka biri 1 hafta çalışır 85+alır.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Eğer kurs yardımıyla c1 seviye ingilizce öğrenmek istiyorsan en az 9-10 aya ihtiyacın var.
B2 yeterli diyorsan yine kursla 6 ay civarında halledersin.
3 ayda da gelişim sağlarsın ama çok bir şey bekleme.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
peki 3 ayda ingilizce öğreten kurslara gitsem de mi olmaz onlar nasıl garanti verebiliyor 3 ay da öğretebileceklerine
garanti veriyor sonra 1-2 kişli öğreniyor sen öğrenemedcin senin sıkıntın diyorlar ciddi söylüyorum cambly indirimleri gelir yazın önce her gün 1 2 saat duolingo voscreen kullan kelime çalış sonra camblyde konuş kursa para vermeye değmez

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Bu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
Günün neredeyse tamamını ingilizceye adarsan öğrenirsin. 3 ay arkadaşlarınla ve ailenle konuşmanı %90 azaltıp sürekli yabancı şeyler dinlersen ve sürekli sözlükle dolanıp kelime ezberlersen. Ondan sonra kitap okuyup veya paragraf soruları çözersen. Yani günün 7-8 saatini bu işe verirsen çok güzel bir seviyeye gelirsin. Ama sadece video izlemeyle 3 ayda çok temel ingilizce öğrenebilirsin. Bu da videoların %10-20 sini anlamanı sağlar. En az 7-8 saat ayırırsan %60-70 ini anlayabilirsin. Ben bile 5-6 yıldır sürekli çalışıyorum ama öğrendiğim kelimeleri sürekli unuttuğum için hala c2 olamadım hala c1 deyim. Konuşma yazma ve anlama da hiçbir sıkıntım yok aslında. Fakat kelimeleri unutmak kötü oluyor. Video izlerken %90 film izlerken %75-80'ini anlıyorum filmine de bağlı tabi ki ben belgeselleri kastettim burda. Bu arada 3 ayda yok ben onu yaptım bunu yaptım senin dediğin yanlış falan demeyin. Herkesin kapasitesi farklı herkes sizin gibi hızlı kavrayamayabiliyor 3 ayda bir dil öğrenmek o kadar kolay bir şey değil. Kolay olsaydı 12 yıl ingilizce gören türk halkı şuan da anadili gibi konuşup yazıyor olurdu. Ayrıca istediğin her şey olacak diye bir şey de yok. Hayat bu kadar toz pembe değil. Hayat sen bir hedefe varmaya çalışırken başına gelenlerdir. Başına gelen şeyler can sıkıcı ve can yakıcı olabilir fakat bunları kabullenmen lazım. Ben bunu istedim yapabilirim demek güzel bir şey tabi ki fakat her istediğini de yapamazsın. Herkesin belli bir kapasitesi var sonuçta. Belli bir yerden sonra takılıp kalıyorsun

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Bu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
hayır olmaz 1 yıl en az lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
Gramer öğrenmek mi istiyorsun yoksa konuşmak mı istiyorsun ? gramer için kurslar var konuşmak için ise ingilizce alt yazılı çocuk filmleri izlemek iyi olur

VitoScaletta

80+ Gold
şimdi düşündümde ben niye böyle konu açmışım 3 ay ne .. en az 1 yıl lazım
öğrenmek için 2 yıl çalışılması lazım

Top Bottom