Neler Yeni

3 Ayda Sağlam İngilizce Öğrenilirmi

Mehmet Anıl

80+ Silver

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,495
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
3 ayda bişeler öğrenilir ama çok sağlam falan öğrenemezsin ben 5 ayda a2 seviyesinden b2 seviyesine geldim kursta
ve ingilizce film izlemen lazım geliştirmek için türkçe altyazılı

epyhon

80+
teoride ögrenirsin pratikte zor temel olarak gramer vs öğrensende onca kelime ve anlamını çıkarman için baya bir ezber gerekir ingilizce ögrenmek istiyorsan ingilizceye daha çok mağruz kalman gerekiyor pcyi telefonunu televizyonunu herşeyi ingilizce yapıp hatta ingilizce okumaya çalışarak geçirmen gerek dizi ve filmleri türkçe sesle izleyip ingilizce alt yazı ile izlemen gerek oyunları ingilizce oynaman ve ingilizce konuşan kitlelerle iletişimde olman lazım ve konuşamıyorum utangaçlığını atman gerek

VitoScaletta

80+ Gold
teoride ögrenirsin pratikte zor temel olarak gramer vs öğrensende onca kelime ve anlamını çıkarman için baya bir ezber gerekir ingilizce ögrenmek istiyorsan ingilizceye daha çok mağruz kalman gerekiyor pcyi telefonunu televizyonunu herşeyi ingilizce yapıp hatta ingilizce okumaya çalışarak geçirmen gerek dizi ve filmleri türkçe sesle izleyip ingilizce alt yazı ile izlemen gerek oyunları ingilizce oynaman ve ingilizce konuşan kitlelerle iletişimde olman lazım ve konuşamıyorum utangaçlığını atman gerek
peki 3 ayda ingilizce öğreten kurslara gitsem de mi olmaz onlar nasıl garanti verebiliyor 3 ay da öğretebileceklerine

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
Sıkı çalışırsan neden olmasın?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
knk günde 1 saat bak 3 ayda öğrenirsin bence ama planlı çalışmanda önemli hani önceden planlaman gerek hangi gün hangi konuya çalışacağını

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
yaz tatili mi kaldı mübarek

soruya cevap olarak evet öğrenirsin

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Ben şuan camblyye başladım 3 aylık bence çok faydalı oluyor sanda faydalı olucağına eminim ama hocaya göre değişir bazıları pratik yaptırıyor bazıları geliştiriyor sen seçiceksin

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Jetİngilizce kullanmalısın, Grammar kitaplarını deli gibi çözmen gerekiyor o kadar iraden varsa buyur.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben de inglizce yazılısına çalışmadan 100 alıyorum ama nedeni ortaokulda özel okula gitmiş olmam çabuk olmaz dil öğrenmek yani

epyhon

80+
peki 3 ayda ingilizce öğreten kurslara gitsem de mi olmaz onlar nasıl garanti verebiliyor 3 ay da öğretebileceklerine
o işin reklamı ögrenirsin ama ingilizce biliyorum diyecek seviyede olmaz şöyle anlataym kendini belki biraz anlatabilirsin ama mesele bir konuyu anlatmaya geldiğinde patlayabilirsin yada o konuda nasıl düşündüğünü ancak 3 ay illaki sana çok şey katar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,727
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken