Mehmet Anıl
80+ Silver
öğrenemezsinöyle demekle olmuyor harbiden 3 ayda öğrenmiş veya kısa zamanda öğrenmiş kişilere sormak lazım
öğrenemezsinöyle demekle olmuyor harbiden 3 ayda öğrenmiş veya kısa zamanda öğrenmiş kişilere sormak lazım
ve ingilizce film izlemen lazım geliştirmek için türkçe altyazılı3 ayda bişeler öğrenilir ama çok sağlam falan öğrenemezsin ben 5 ayda a2 seviyesinden b2 seviyesine geldim kursta
peki 3 ayda ingilizce öğreten kurslara gitsem de mi olmaz onlar nasıl garanti verebiliyor 3 ay da öğretebileceklerineteoride ögrenirsin pratikte zor temel olarak gramer vs öğrensende onca kelime ve anlamını çıkarman için baya bir ezber gerekir ingilizce ögrenmek istiyorsan ingilizceye daha çok mağruz kalman gerekiyor pcyi telefonunu televizyonunu herşeyi ingilizce yapıp hatta ingilizce okumaya çalışarak geçirmen gerek dizi ve filmleri türkçe sesle izleyip ingilizce alt yazı ile izlemen gerek oyunları ingilizce oynaman ve ingilizce konuşan kitlelerle iletişimde olman lazım ve konuşamıyorum utangaçlığını atman gerek
Sıkı çalışırsan neden olmasın?Bu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
knk günde 1 saat bak 3 ayda öğrenirsin bence ama planlı çalışmanda önemli hani önceden planlaman gerek hangi gün hangi konuya çalışacağınıBu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
Ben şuan camblyye başladım 3 aylık bence çok faydalı oluyor sanda faydalı olucağına eminim ama hocaya göre değişir bazıları pratik yaptırıyor bazıları geliştiriyor sen seçiceksinBu yaz tatili tyt çalışırken ingilizcede çalışmak istiyorum hiç bi oyun için türkçe alt yazı beklemek hiç bi filmi alt yazılı izlemek istemiyorum ingilizce derslerinde zorlanmak istemiyorum çünkü benim ingilizce bilen arkadaşım var sıra arkadaşım çocuk ingilizce biliyor ingilizce yazılısına bile çalışmıyor işaretleyip geçiyor yani size soracağım ya kursla yada evde 3 ayda çok sağlam ingilizce öğrenilir mi ? öğrenilirse hangi seviyede olur
o işin reklamı ögrenirsin ama ingilizce biliyorum diyecek seviyede olmaz şöyle anlataym kendini belki biraz anlatabilirsin ama mesele bir konuyu anlatmaya geldiğinde patlayabilirsin yada o konuda nasıl düşündüğünü ancak 3 ay illaki sana çok şey katarpeki 3 ayda ingilizce öğreten kurslara gitsem de mi olmaz onlar nasıl garanti verebiliyor 3 ay da öğretebileceklerine