Neler Yeni

3 aydır spor yapıyorum nasıl beslenecegimi bilmiyorum

necmer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
Gerçekten bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir mi git pt tut hoca tut gibi şeyleri düşündüm ama maddi olarak düşünüyorum kendim yapabilir miyim youtubr veya bir uygulama bilmedigim bir şey vardır bilgi bilgiden üstündür diyerek bilgilerinizi benimle paylaşırsanız cok mutlu olurum
Vücut geliştirme konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ciddi bir şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Yuzarsef
Kral pirinç ve yumurta ağırlıklı olması önemli ve kimse neden söylemez bilmiyorum ama buğdayı kavurup ye bayağı güzel vücut yaparsın iyi çalışırsan. Ve süt iç gün içinde.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Marcus fitness vardı sanırım online eğitim alabileceğin. Eğer istersen bakabilirsin. Onun haricinde genelde sosyal medyadaki şeyler çok etkili olmaz. Tabii ki ağaçta cürük elmalar var diye hepsini çöpe atamayız. Ayıklamak lazım.

necmer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral pirinç ve yumurta ağırlıklı olması önemli ve kimse neden söylemez bilmiyorum ama buğdayı kavurup ye bayağı güzel vücut yaparsın iyi çalışırsan. Ve süt iç gün içinde.
Kanka teşekkür ederim fikirlerin için ama ayarlayamadığım kısım günde kaç öğün kac kalori gibi muhabbetler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marcus fitness vardı sanırım online eğitim alabileceğin. Eğer istersen bakabilirsin. Onun haricinde genelde sosyal medyadaki şeyler çok etkili olmaz. Tabii ki ağaçta cürük elmalar var diye hepsini çöpe atamayız. Ayıklamak lazım.
Teşekkürler cevabın için şimdi baktım fiyatıda gayet uygunmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Yuzarsef
Kanka teşekkür ederim fikirlerin için ama ayarlayamadığım kısım günde kaç öğün kac kalori gibi muhabbetler
Kral ben doymayan adamdım zamanında bayağı yerdim. Arkadaşım var çocuk ağır spor yapıyor ilaç almıyor protein falan da almıyor sadece yemekle 3-4 tencere yiyiyor ama 2 saatte bir yiyiyor o öyle mutluydu. Ben günde 4 kez yiyordum rahat oluyor diye bünyene göre ayarlaman lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom