Neler Yeni

3 aylık bebeğe işkence etti!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Valilik açıklaması:

"Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır."

Allah senin belanı versin kahrolası. ************* ************

Son düzenleme:

Erda Yıldırım

80+ Gold
ALLAH belanısı versin şerefsizin evladı.
daha çok şey demek istiyorum ama forum burası..

Earth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Earth
Okul çocuğu, Allah belanı versin

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Valilik açıklaması:

"Bazı sosyal medya mecralarında ilimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır."

Allah senin belanı versin kahrolası. ************* ************
Pislik herif. Bunları halka bırakacaksın , gerekeni yaparız zaten

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Umarım mahkeme gerekli kararı verir.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Cehennem bunlar için "İyi ki Var" Allah belasını versin. Bu çocuğa yaptığından 10 kat beterini eğer o şerefsize yapmazlarsa onlarda adam değildir.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ulan içim parçalandı izlerken içeri giderse inşallah gereğini yapar arkadaşlar

En İyi Cevap
1
Gavura vurur gibi vuruyo bunu alıcaksın kellesini tüm Türkiyeye göstereceksin ölüsünü de hayvanlara yedireceksin.
Sinirden kuduruyorum videoyu izlerken içim cız etti sonuna kadar gidemedim bile

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Gavura vurur gibi vuruyo bunu alıcaksın kellesini tüm Türkiyeye göstereceksin ölüsünü de hayvanlara yedireceksin.
Sinirden kuduruyorum videoyu izlerken içim cız etti sonuna kadar gidemedim bile
Öldürmek bunlar için kurtarıcı olur. Şimdi buna ne yapılmasını gerektiğini yazarsam 3yıl 2ay yatarım.

Top Bottom