Neler Yeni

3 Aylık VALORANT Büyüsü Paketi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Derecesiz>ZAFER
Spike'a Hücum>ZAFER
Tırmanış>ZAFER
Rekabete Dayalı>BOZGUN

Episode1 ACT1 - Oynamadım
Episode1 ACT2 - Oynamadım
Episode1 ACT3 - Iron1>>>Bronze2

Episode2 ACT1 - Bronze1>>>Bronze3
Episode2 ACT2 - Bronze3>>>Bronze2 (NOW)

Cidden bu büyü ne zaman kalkacak bilmiyorum.
İlk bölümde gayet güzel bir şekilde yükselmeme rağmen ikinci bölümde bir türlü yükselemedim.

Riot API'de sorun yaşandığı için bilgileri atamayacağım.

Kimi maçta 10-12 kimi maçta 20, kimi maçta ise 20'den de üzeri vurabiliyorum. Hep değişiyor.
Kill rekorum 39. Onu da Episode1 Act3'te yapmıştım.

Artan smurf sayısı ve puanlama sisteminin TAMAMEN bozulması da bi ayrı olay...
Yeni Kısımda maça geçen sezonu Plat3 bitiren adamı veren mi dersin, smurfle giren mi dersin. Her şey var.

Başta bu oyundan zevk alıyordum, oynarken eğleniyordum. Şimdi rezalet oldu. Sözde yeni ve güzel güncellemeler bizi bekliyordu. 2.00 ve sonrasındaki bütün güncellemeler tamamen saçmalıktı.
Sistem gereksinimlerini düşürücem derken tüm kullanıcılarda FPS Düşüşü ve düşük donanımlara sahip kullanıcılarda FPS Drop mu dersin, Bununla birlikte karakterlerin ve mapin Image Texture'larının geç ve düşük kalitede yüklenmesi mi dersin. Oyunda kötü ne ararsan var.

Oyuna bi giriyorum zaten bu bozgunların rankedda olmasının tek bir açıklaması olabilir o da boostlanacak bir hesap veya smurf.

Ranked dışında gayet rahat oynarken şu lanet rank sistemi ve smurf hesapların çoğalması yüzünden de çok düşüş yaşadım.
Bu büyü nasıl bozulabilir?

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
max 17 geliyor giderken 23-25 hatta 27-30 gittiği dahi oluyor. 2 gün içerisinde Elmas 3'den Plat 3'e düştüm kafayı yemek üzereyim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün içerisinde Elmas 3'den Plat 3'e düştüm kafayı yemek üzereyim.
Başlığa "Plat olur muyuz" yazan bir yayıncı Gold3 iken bir günde üst üste 11 bozgun verdi ve Silver2'ye düştü.
Düşünebiliyor musun.
Cidden bir sorun var ama toplam 4 güncellemedir bu sorun bilinmesine rağmen aksiyon alınmıyor.
Eşleştirme sistemi de kötü.
Kardeşim yeni açılan derecesiz hesaplarla beni eşleştirme o zaman.
Gitsin başkası yenilsin bana ne.

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Başlığa "Plat olur muyuz" yazan bir yayıncı Gold3 iken bir günde üst üste 11 bozgun verdi ve Silver2'ye düştü.
Düşünebiliyor musun.
Cidden bir sorun var ama toplam 4 güncellemedir bu sorun bilinmesine rağmen aksiyon alınmıyor.
Demirden gold 2'e çıkmıştım.Tekrardan gümüş 1'düştüm.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Düşünebiliyor musun.
Bölüm 2 kısım 2 ile gelen güncellemeden sonra tamamen bozuldu.

Ben en başta Elo Hell'e girdiğimi düşündüm çünkü başka açıklaması olamazdı max 17kp gelip minimum 23kp götürmesi imkansız.
Sonradan Yüksel Toksöz'ün tartışma bölümüne gelince gördüm ki k2b2'de gelen güncellemeden sonra yüzlerce oyuncucu aynı sorunda.

Hayır sorun şurda ki kaybettikçe elo düşüyor, elo düştükçe beyin yoksunu insanlar geliyor.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Derecesiz>ZAFER
Spike'a Hücum>ZAFER
Tırmanış>ZAFER
Rekabete Dayalı>BOZGUN

Episode1 ACT1 - Oynamadım
Episode1 ACT2 - Oynamadım
Episode1 ACT3 - Iron1>>>Bronze2

Episode2 ACT1 - Bronze1>>>Bronze3
Episode2 ACT2 - Bronze3>>>Bronze2 (NOW)

Cidden bu büyü ne zaman kalkacak bilmiyorum.
İlk bölümde gayet güzel bir şekilde yükselmeme rağmen ikinci bölümde bir türlü yükselemedim.

Riot API'de sorun yaşandığı için bilgileri atamayacağım.

Kimi maçta 10-12 kimi maçta 20, kimi maçta ise 20'den de üzeri vurabiliyorum. Hep değişiyor.
Kill rekorum 39. Onu da Episode1 Act3'te yapmıştım.

Artan smurf sayısı ve puanlama sisteminin TAMAMEN bozulması da bi ayrı olay...
Yeni Kısımda maça geçen sezonu Plat3 bitiren adamı veren mi dersin, smurfle giren mi dersin. Her şey var.

Başta bu oyundan zevk alıyordum, oynarken eğleniyordum. Şimdi rezalet oldu. Sözde yeni ve güzel güncellemeler bizi bekliyordu. 2.00 ve sonrasındaki bütün güncellemeler tamamen saçmalıktı.
Sistem gereksinimlerini düşürücem derken tüm kullanıcılarda FPS Düşüşü ve düşük donanımlara sahip kullanıcılarda FPS Drop mu dersin, Bununla birlikte karakterlerin ve mapin Image Texture'larının geç ve düşük kalitede yüklenmesi mi dersin. Oyunda kötü ne ararsan var.

Oyuna bi giriyorum zaten bu bozgunların rankedda olmasının tek bir açıklaması olabilir o da boostlanacak bir hesap veya smurf.

Ranked dışında gayet rahat oynarken şu lanet rank sistemi ve smurf hesapların çoğalması yüzünden de çok düşüş yaşadım.
Bu büyü nasıl bozulabilir?
Mustafa abinle oynuyorsun büyü bozuluyor o rekabetçi yi ben afk kalmasan alırdıkda

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan Yüksel Toksöz'ün tartışma bölümüne gelince gördüm ki k2b2'de gelen güncellemeden sonra yüzlerce oyuncucu aynı sorunda.
Evet aynen öyle.
Bende de İlk act 2.02 Güncellemesiyle o olmaya başladı.
Hayır sorun şurda ki kaybettikçe elo düşüyor, elo düştükçe beyin yoksunu insanlar geliyor.
Maalesef.
İmmo-Plat olanların kafası daha rahat çünkü oralara çıkmak bile bir başarı yani.
Şimdi o eloda troll olsun oyunu bilmeyen olsun birilerinin gelmesi ihtimali çok çok çok az.
Bronzda olunca Reyna alıp 7 vuran mı dersin yoksa hayatında ilk kez Brimstone oynayan benim 19 vurmam mı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mustafa abinle oynuyorsun büyü bozuluyor o rekabetçi yi ben afk kalmasan alırdıkda
Mustafa 5dk dedin oyun bitti poligonda 10dk takıldım anca geldin.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
İmmo-Plat olanların kafası daha rahat çünkü oralara çıkmak bile bir başarı yani.
Şimdi o eloda troll olsun oyunu bilmeyen olsun birilerinin gelmesi ihtimali çok çok çok az.
Elmas 3 eloda da geliyor bu Allahsızlar gümüşte de geliyor. Tabi oranları çok daha az orası ayrı bi konu.

Bronzda olunca Reyna alıp 7 vuran mı dersin yoksa hayatında ilk kez Brimstone oynayan benim 19 vurmam mı.
Bu emin ol üst ranklarda daha çok var. Adam ısınmadan maça geliyor karşısı zaten Hakkari dağ komandosu gibi, bide ısınmadan girdiği maçta entry karakter oynuyor. Madem ısınmadan girdin maça al sageni veya brimini otur aşşa biz vururuz zaten neden yani entry oynuyorsun ki?

dediğim gibi 2 gün içinde Elmas 3 den Plat 3 e düştüm. 55/100'deyim şu an. Rank atlamam için 4 win lazım ama rank düşmem için (0KP) 2 lose yeterli.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Elmas 3 eloda da geliyor bu Allahsızlar gümüşte de geliyor. Tabi oranları çok daha az orası ayrı bi konu.

Bu emin ol üst ranklarda daha çok var. Adam ısınmadan maça geliyor karşısı zaten Hakkari dağ komandosu gibi, bide ısınmadan girdiği maçta entry karakter oynuyor. Madem ısınmadan girdin maça al sageni veya brimini otur aşşa biz vururuz zaten neden yani entry oynuyorsun ki?

dediğim gibi 2 gün içinde Elmas 3 den Plat 3 e düştüm. 55/100'deyim şu an. Rank atlamam için 4 win lazım ama rank düşmem için (0KP) 2 lose yeterli.
Durumuma bak.
Valorant falan yok.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni farkettim. Varşova sunucusundaki çoğu kişi bot. Oraya girip rahatlıkla yükselebilirsiniz. Bir kolsuz olarak iki sefer ACE attım.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,531
İsim
Dontaçhi kâfi.
Yeni farkettim. Varşova sunucusundaki çoğu kişi bot.
Ruslar mikrofonlarını kullanamadıkları için 0 iletişim ile oynuyorlar. Üstüne düşük ranktaysan senin için basit gelmeleri doğal olabilir. Tabi karşı takımın o kadar kötü gelmesi biraz da şans işi :D

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ruslar mikrofonlarını kullanamadıkları için 0 iletişim ile oynuyorlar. Üstüne düşük ranktaysan senin için basit gelmeleri doğal olabilir. Tabi karşı takımın o kadar kötü gelmesi biraz da şans işi :D
Gerçekten bu arada duo girdik bir arkadaşla. Sıfır info abi. Adamlar hiç info vermiyor. Neyse ben kill'ime bakarım :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,274
Üyeler
166,727
Son üye
x1yt
Top Bottom