leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,921
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Derecesiz>ZAFER
Spike'a Hücum>ZAFER
Tırmanış>ZAFER
Rekabete Dayalı>BOZGUN
Episode1 ACT1 - Oynamadım
Episode1 ACT2 - Oynamadım
Episode1 ACT3 - Iron1>>>Bronze2
Episode2 ACT1 - Bronze1>>>Bronze3
Episode2 ACT2 - Bronze3>>>Bronze2 (NOW)
Cidden bu büyü ne zaman kalkacak bilmiyorum.
İlk bölümde gayet güzel bir şekilde yükselmeme rağmen ikinci bölümde bir türlü yükselemedim.
Riot API'de sorun yaşandığı için bilgileri atamayacağım.
Kimi maçta 10-12 kimi maçta 20, kimi maçta ise 20'den de üzeri vurabiliyorum. Hep değişiyor.
Kill rekorum 39. Onu da Episode1 Act3'te yapmıştım.
Artan smurf sayısı ve puanlama sisteminin TAMAMEN bozulması da bi ayrı olay...
Yeni Kısımda maça geçen sezonu Plat3 bitiren adamı veren mi dersin, smurfle giren mi dersin. Her şey var.
Başta bu oyundan zevk alıyordum, oynarken eğleniyordum. Şimdi rezalet oldu. Sözde yeni ve güzel güncellemeler bizi bekliyordu. 2.00 ve sonrasındaki bütün güncellemeler tamamen saçmalıktı.
Sistem gereksinimlerini düşürücem derken tüm kullanıcılarda FPS Düşüşü ve düşük donanımlara sahip kullanıcılarda FPS Drop mu dersin, Bununla birlikte karakterlerin ve mapin Image Texture'larının geç ve düşük kalitede yüklenmesi mi dersin. Oyunda kötü ne ararsan var.
Oyuna bi giriyorum zaten bu bozgunların rankedda olmasının tek bir açıklaması olabilir o da boostlanacak bir hesap veya smurf.
Ranked dışında gayet rahat oynarken şu lanet rank sistemi ve smurf hesapların çoğalması yüzünden de çok düşüş yaşadım.
Bu büyü nasıl bozulabilir?
Spike'a Hücum>ZAFER
Tırmanış>ZAFER
Rekabete Dayalı>BOZGUN
Episode1 ACT1 - Oynamadım
Episode1 ACT2 - Oynamadım
Episode1 ACT3 - Iron1>>>Bronze2
Episode2 ACT1 - Bronze1>>>Bronze3
Episode2 ACT2 - Bronze3>>>Bronze2 (NOW)
Cidden bu büyü ne zaman kalkacak bilmiyorum.
İlk bölümde gayet güzel bir şekilde yükselmeme rağmen ikinci bölümde bir türlü yükselemedim.
Riot API'de sorun yaşandığı için bilgileri atamayacağım.
Kimi maçta 10-12 kimi maçta 20, kimi maçta ise 20'den de üzeri vurabiliyorum. Hep değişiyor.
Kill rekorum 39. Onu da Episode1 Act3'te yapmıştım.
Artan smurf sayısı ve puanlama sisteminin TAMAMEN bozulması da bi ayrı olay...
Yeni Kısımda maça geçen sezonu Plat3 bitiren adamı veren mi dersin, smurfle giren mi dersin. Her şey var.
Başta bu oyundan zevk alıyordum, oynarken eğleniyordum. Şimdi rezalet oldu. Sözde yeni ve güzel güncellemeler bizi bekliyordu. 2.00 ve sonrasındaki bütün güncellemeler tamamen saçmalıktı.
Sistem gereksinimlerini düşürücem derken tüm kullanıcılarda FPS Düşüşü ve düşük donanımlara sahip kullanıcılarda FPS Drop mu dersin, Bununla birlikte karakterlerin ve mapin Image Texture'larının geç ve düşük kalitede yüklenmesi mi dersin. Oyunda kötü ne ararsan var.
Oyuna bi giriyorum zaten bu bozgunların rankedda olmasının tek bir açıklaması olabilir o da boostlanacak bir hesap veya smurf.
Ranked dışında gayet rahat oynarken şu lanet rank sistemi ve smurf hesapların çoğalması yüzünden de çok düşüş yaşadım.
Bu büyü nasıl bozulabilir?