Neler Yeni

Yardım 3 Bilgisayardan Hangisini Tercih Etmeliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alper GÜNDOĞDU
Merhaba,

Bugün laptop almayı düşünüyorum Özellikle HP laptopu çok araştırmıştım. Ama Acer ve Monsterda İndirime girince hangisini alacağıma karar veremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

HP:

HP indiriminden faydalandığımda 6500 TL ye gelecek bu laptop, Oyun fps değerleri iyi, ısıda 83-84 derece PUBG incelemesinde görmüştüm.

Acer:

HP ile özellikleri aynı 500 TL daha ucuz, Isı değerleri 80-85 oyunlarda değişiyor.

Monster:

https://www.hepsiburada.com/monster...isayar-p-HBV00000TXO7K?magaza=MONSTERNOTEBOOK

Fiyatı en yüksek olan bu + ram ve SSD takviyesi yapmam gerekecek. Takviyeleri yaptığımda ACER ile arasındaki fark 1500 TL ye çıkacak sizce bu aradaki fark 17.3 inç ekran için değer mi?

Görüşlerinizi bekliyorum.

Acer ile HP'nin işlemcisi aynı ama Monster 10. nesil işlemci var, fakat Monster'da ram 8 var 256gb ssd var ve bence o fiyatı pekte hak etmiyor. Bu yüzden Acer ile Hp arasında seçim yapmanız gerekir. Benim resimlerinden gördüğüm kadarıyla Acer'in hava akışı daha iyiye benziyor. İkisi arasında seçim yapmanız gerekiyorsa Acer seçin. Ama şunu da bakmanızı isterim:

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
bunların arasından monster 120 hz
ama 8gb ram ve 256 gb ssd. hz istiyorsanız monsterdaan alın 8gb daha ekleterek. eğer gerek yok diyorsanız acer alın bence aynı özellikler.

uydu3

80+ Silver
Ram kolay eklenir zaten sorun olmazki

Top Bottom