M MSerhat0 80+ Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim Serhat Çetiner 29 Eylül 2024 #1 Bütçe 3000 Kendime yeni bir ayakkabı almak istiyorum, ortalama 3 bin lira kadar bir bütçem var. Siyah bir ayakkabım olduğu için beyaz bir ayakkabı istiyorum. 46-47 numara ayakkabı öneriniz var mı?
Kendime yeni bir ayakkabı almak istiyorum, ortalama 3 bin lira kadar bir bütçem var. Siyah bir ayakkabım olduğu için beyaz bir ayakkabı istiyorum. 46-47 numara ayakkabı öneriniz var mı?
Shix2x 80+ Bronze Katılım 15 Ekim 2023 Mesajlar 1,589 29 Eylül 2024 #2 Nike Defyallday Erkek Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike Defyallday Erkek Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Cidden rahat ayakkabı, tek sorunu topuğun arkasına denk gelen yer bir süre sonra içeri taraftan küçük yırtılmıştı. 2-3 yıl düzenli olarak kullandım.
Nike Defyallday Erkek Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nike Defyallday Erkek Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Cidden rahat ayakkabı, tek sorunu topuğun arkasına denk gelen yer bir süre sonra içeri taraftan küçük yırtılmıştı. 2-3 yıl düzenli olarak kullandım.