Neler Yeni

Yardım 3 Bin TL civarı klavye

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Herkese Merhabalar , Elimde şuanda Gamebooster G918 beyaz klavye kullanıyorum , aktif olarak FPS tarzı oyunlar oynadığım için numpad kısmı beni rahatsız ediyor , yakın zamanda da "S" tuşunda bir arıza var (Çakmak gazı ile sorun çözülüyor 😀) bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bana 3k civarı mekanik veya manyetik gecikme süresi düşük olan ve mümkünse kablosuz klavye önerebilecek var mı? Mouse ajazz sipariş vermiştim klavye de ajazz olsun istiyorum fakat fiyat olarak Ajazz yaklaşık 3.2k falan Aula 75 vb veya daha iyi seçenekler varsa ciddi anlamda kalite ve gecikme farkı olarak fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler🙏

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,021
İsim
Mehmet Aslan
Herkese Merhabalar , Elimde şuanda Gamebooster G918 beyaz klavye kullanıyorum , aktif olarak FPS tarzı oyunlar oynadığım için numpad kısmı beni rahatsız ediyor , yakın zamanda da "S" tuşunda bir arıza var (Çakmak gazı ile sorun çözülüyor 😀) bu yüzden değiştirmek istiyorum. Bana 3k civarı mekanik veya manyetik gecikme süresi düşük olan ve mümkünse kablosuz klavye önerebilecek var mı? Mouse ajazz sipariş vermiştim klavye de ajazz olsun istiyorum fakat fiyat olarak Ajazz yaklaşık 3.2k falan Aula 75 vb veya daha iyi seçenekler varsa ciddi anlamda kalite ve gecikme farkı olarak fikirlerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler🙏
bütçeyi esnetme şansın var mı ve hangi boyutta ürün istiyorsun ?

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akkolarda indirim varmış sanırım v5 olarak aslında 3k bile sınır benim için ama eğer cidden gecikme ve kalite olarak fark olacaksa maksimum 3.5k çıkabilirim. %75 yeterli benim için numpad olmasa da olur.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,420
İsim
yusuf ecer
Manyetik istiyorsan yukarıda attıklarım, aluminyum kasa manyetik switch.
Mekanik istiyorsan;
Manyetik switchlerde tuş ve yazım hissiyatı mekaniğe göre çok çok aşağıda kalcak haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Akkolarda indirim varmış sanırım v5 olarak aslında 3k bile sınır benim için ama eğer cidden gecikme ve kalite olarak fark olacaksa maksimum 3.5k çıkabilirim. %75 yeterli benim için numpad olmasa da olur.
Eğer monsgeek m1 bütçesine çıkabiliyorsan direkt yapış ama ömürlük. Tank gibi klavyedir.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Manyetik istiyorsan yukarıda attıklarım, aluminyum kasa manyetik switch.
Mekanik istiyorsan;
Manyetik switchlerde tuş ve yazım hissiyatı mekaniğe göre çok çok aşağıda kalcak haberin olsun.

Eğer monsgeek m1 bütçesine çıkabiliyorsan direkt yapış ama ömürlük. Tank gibi klavyedir.
O bir tık aşar beni açıkcası dediğim gibi maksimum 3.5 civarı oda farka değecek şekilde olursa AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA konusu vardı mesela indirim geçerli ise maksimum ona çıkabilirim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,021
İsim
Mehmet Aslan
buradan bütçene uygun modele bakabilirsin hocam , iyzico ile ödersen %15 indirim var.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
buradan bütçene uygun modele bakabilirsin hocam , iyzico ile ödersen %15 indirim var.
Manyetik ve Mekanik klavye arasında bir gecikme söz konusu mu ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,420
İsim
yusuf ecer
O bir tık aşar beni açıkcası dediğim gibi maksimum 3.5 civarı oda farka değecek şekilde olursa AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA konusu vardı mesela indirim geçerli ise maksimum ona çıkabilirim.
Dediğim o zaten. %15 de hala geçerli.

Manyetik ve mekanik arasında gecikmeyi kesinlikle hissetmek zor ama farkı şu; manyetik switchlerde rapid trigger-snap tap vs gibi utility sağlayan özellikelr var bunun yanında yazım hissiyatları da çok geride mekanik klavyelere göre. Eğer hissiyat ve uzun ömürlü bir şeyler arıyorsan mekanik, eğer valo csden çıkmam yazma, tuş hissiyatı gram umrumda değil dersen de manyetiklere yönel.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,021
İsim
Mehmet Aslan
fark olur tabi hocam ama bu hissedeceğiniz bir fark değil. Çok takıntılı arkadaşlar uğraşıyor o gecikmeyle. Manyetikler 1 ms e kadar düşebiliyor.

codez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Güler
ak820 pro tavsiyemdir uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum şarjı 1 1,5 haftada anca bitiyo 5dk sarja takıyorsun zaten yarısı doluyor oyunlarda da gündelik kullanımda da yazdıkça yazmak isteyeceksiniz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Muhammed efe
Mekanik switchlerin çalışma prensibi farklı ayrı olarak mekaniklerde çok üst seviye ürün değilse pcb 1000hz olur, magneticlerde çoğunluk 8k hz dir. Yinede alırken kontrol etmekte fayda var. Ancak şunu unutmayın magnetic klavyelerin %98 i sadece kablolu moda sahiptir.
MAgnetic switch görüntüde olan switchler gibi ancak plastiğin belli bir noktaya kadar inip metal pini tetiklemesi ile çalışır, magneticler ise çok daha üst seviyelerde algıladığı için fps kasıyorsan magnetic daha mantıklı olacaktır.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Top Bottom