Göktuğ Efe çoban
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
3 bin TL mouse önerisi kronik bir sıkıntısı olmasın uğraşmak istemiyorum
3 bin TL mouse önerisi kronik bir sıkıntısı olmasın uğraşmak istemiyorum
hocam x1 serisinde kronik sıkıntılar vardı bu seride var mı acaba![]()
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
birde hocam ergonomik bir mouse bu claw gripe pek uygun değilhocam x1 serisinde kronik sıkıntılar vardı bu seride var mı acaba
kronik konusunda bilgim yok hocam. Claw tutuyorsan syrocx v6 veya v8 in stoklarının yenilenmesini bekle.hocam x1 serisinde kronik sıkıntılar vardı bu seride var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde hocam ergonomik bir mouse bu claw gripe pek uygun değil
syrocxlarda sıkıntı var mı acaba hocamkronik konusunda bilgim yok hocam. Claw tutuyorsan syrocx v6 veya v8 in stoklarının yenilenmesini bekle.
X1 pro max kullanıyorum hocam herhangi bir sorun yaşamadım.hocam x1 serisinde kronik sıkıntılar vardı bu seride var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde hocam ergonomik bir mouse bu claw gripe pek uygun değil
Claw grip için f1 daha iyi olur. Ayrıca syrocx seriside iyi bir seri. Gayet kaliteli.syrocxlarda sıkıntı var mı acaba hocam
hocam zaten 10 mouseun 5 i iyi 5 i kötü gibiymiş yani kumar oynamakla aynı şey sıkıntı çıkmayadabilir çıkadabilir oyüzden risk almak istemiyorumX1 pro max kullanıyorum hocam herhangi bir sorun yaşamadım.
Hocam hangi sorunlarla karşılaşılıyor? Belki bende problme vardır bilmediğim ne olur ne olmaz.hocam zaten 10 mouseun 5 i iyi 5 i kötü gibiymiş yani kumar oynamakla aynı şey sıkıntı çıkmayadabilir çıkadabilir oyüzden risk almak istemiyorum
mouse esneme gıcırdaması en çok karşılaşılan sorun ayrıyeten bağlantı kopması yaşıyanda varmış ve gıcırdama aşırı rahatsızediyormuşHocam hangi sorunlarla karşılaşılıyor?
Tek karşılaştığım sorun 8k hz e alsam bile 4khz veriyor testlerde onun dışında bir sorun yok bendemouse esneme gıcırdaması en çok karşılaşılan sorun ayrıyeten bağlantı kopması yaşıyanda varmış ve gıcırdama aşırı rahatsızediyormuş
Hocam dediğim gibi siz sansliymissiniz ve size iyi olan kopya gelmis o yuzden bu mouse almak kumar diyorum zzaten güle güle kullaninTek karşılaştığım sorun 8k hz e alsam bile 4khz veriyor testlerde onun dışında bir sorun yok bende