3 bin TL mouse önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3000
3 bin TL civarında bir mouse almak istiyorum. Rust, Battlefield 1, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hem oyunlarda etkili performans verebilecek hem de uzun süre dayanacak sağlam bir mouse önerir misiniz?

3 bin TL civarında bir mouse almak istiyorum. Rust, Battlefield 1, CS2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. Hem oyunlarda etkili performans verebilecek hem de uzun süre dayanacak sağlam bir mouse önerir misiniz?
belki öneremeyebilirim ama tecrübelerimi aktarayım.
1- Delikli A L M A. Bir aralar e sporcu havasına girmiştim anlarsın ya monitör ile gözün arasında 10-20 cm olur o havalardaydım hep toz tutuyo sırf hafif olsun diye öyle bir şeye gerek yok.
2-Glorious almanı pek önermem
bende Model O Wireless Minus var RGB açarsam şarjı bir kaç saate bitiyor.Kablolu almanı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke gökten biri inip Reis Mouse’unu bana 1.3-1.5k’ya sat dese…(pişmanlık..)

belki öneremeyebilirim ama tecrübelerimi aktarayım.
1- Delikli A L M A. Bir aralar e sporcu havasına girmiştim anlarsın ya monitör ile gözün arasında 10-20 cm olur o havalardaydım hep toz tutuyo sırf hafif olsun diye öyle bir şeye gerek yok.
2-Glorious almanı pek önermem
bende Model O Wireless Minus var RGB açarsam şarjı bir kaç saate bitiyor.Kablolu almanı öneririm.

Keşke gökten biri inip Reis Mouse’unu bana 1.3-1.5k’ya sat dese…(pişmanlık..)
Aslında aklımda Attack shark r5 ultra vardı ama siz böyle diyince biraz uzaklaştım kablolu mouse almak istemiyorum düşük sens oynadığım için mouse her yere hareket etmeli ajazz aj179 apex ve scyrox V6 arasında kaldım.

RGB falan uğraşmam dersen al kankam benim ki RGB açınca nedense hemen bitiyor o markanın kalitesi nasıl bilemiyorum

RGB falan uğraşmam dersen al kankam benim ki RGB açınca nedense hemen bitiyor o markanın kalitesi nasıl bilemiyorum
RGB manyağı değilim. Düşüneceğim.

Attack shark R5 ultra veya aj179 apex ondan daha iyi değil midir syrcoxun bataryası çok küçük tüy gibi mouse'a gerek yok

Geri