3 bin tl ye klavye önerisi

Ben aula f65 aldım ama tuşlarında rgb yok bi ufak hayal kırıklığı oldu. Gece kullanımı zor iade edicem. Var mı tuş kısmının şeffaf olduğu yazıların kolay okunabildiği beyaz renk klavye tavsiyesi olan

Şuana kadar kullanımında nasıl memnun musun nerden aldın
Klavye kısa boyutlu ve kompakt bir yapıya sahip. Sağ üst köşesinde ses açıp kapatmayı sağlayan, döndürülebilir analog bir kontrol tuşu bulunuyor ve bu tuşa farklı fonksiyonlar da atanabiliyor. Yazılım desteği oldukça güçlü; istersen birçok ayarı özelleştirebiliyorsun fakat ben bu tarafına çok yoğunlaşmadım. Uzun kullanımda hem kullanıcıya hem de çevresine rahatsızlık vermeyen, sessiz ve yumuşak bir tuş deneyimi sunuyor. Temizliği yapılırken biraz hassas davranmak gerekiyor. Genel olarak parasını hak eden, kaliteli bir klavye. Küçük bir klavyeye alışınca ergonomik olarak oldukça konforlu bir kullanım sağlıyor. Oyun oynarken de yazı yazarken de tüm fonksiyonların bir arada olduğu hissini veriyor. Arka tarafta iki kademeli yükseltme aparatı var: biri orta, biri yüksek seviye. Ben yüksek olanı kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ayrıca tuşları çıkarmak için kutudan bir aparat çıkıyor; temizlikte iş görüyor. Bunun dışında ekstra bir özelliği yok ama genel olarak oldukça tatmin edici bir klavye. Daha yüksek bütçeli klavyeler hiç denemedim fakat sanki onlarla benzer bir deneyim sunuyormuş gibi hissettiriyor. Mesaj geç oldu kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Henüz almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,003
Üyeler
190,677
Son üye
sekkom0