piyasa değeri ikisininde arttı, makarna yemekten gümlemiş olabilirsinMhy ve ferdi de gümledim dkxoams8smw8kdosoe
gs'ye git yatarak maaş al .d fenerde de öyleFenere giderdim çünkü en çok parayı onlar verirdi.
Aga ben gs liyim gs ye ne dediğin umrumda değil de bir insanın fbyi savunması çok komik dkslwkdpsmeldmslemxoskpiyasa değeri ikisininde arttı, makarna yemekten gümlemiş olabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
gs'ye git yatarak maaş al .d fenerde de öyle
futbol la ilgilenmeyen ben :bruh şaka bi yana karar veremedim ama zaten gelmeyeceği için sorun yokArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
@Mert ama afk bence diyeceğini biliyom ama yinede etiketledimArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
Futbolda Altın OrduArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
sen ampule oy veriyordun dimi normal bu cevaplar makarnadan sanırımAga ben gs liyim gs ye ne dediğin umrumda değil de bir insanın fbyi savunması çok komik dkslwkdpsmeldmslemxosk
Başarı ?Ozan Altay Szalai pelkas ferdi MHY valencia? hepsi değerini arttırdı
Valencia diyor bir de xDBunların 454975948765946549886549765947 katı kötü olan futbolcu sayabilirim başlasam seneye biter