KirliKill
80+ Silver
memiktaşıma giderimArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
memiktaşıma giderimArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
Fenerle avrupa takımı kelimelerini aynı cümlede görünce koptum.Fener'e hit 1 sene oyna ve Avrupa takımı
Nice
Beşiktaş çünkü beşiktaşlıyımArkadaşlar 3 takımdan teklif geldiğini düşünün istediğiniz spor dalı olabilir hangisine giderdiniz?
Samatta çok sinirli seneye gol kralı olur şl gidip ronaldodan intikam almak istiyor kimse colaya laf edemez dediValencia diyor bir de xD
Beni fenerin santraforu yap ben Valencia'dan fazla atarım.
Samatta, Slimani, Max Kruse, Mesut "BALON" Özil...
balon diyonda sneijder geldiği ilk sene 16 maç 3 gol .dValencia diyor bir de xD
Beni fenerin santraforu yap ben Valencia'dan fazla atarım.
Samatta, Slimani, Max Kruse, Mesut "BALON" Özil...
4. büyük dediğin her sene ilk 5 zor girerakçaabat sebat spora giderim yine de fenere gitmem. Ömer faruk beyaz gibi olmayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
he bir de 4 büyükler olarak düzeltirsen daha iyi olur futbol cahilliği yapmayalım
fenerden avrupaya gidenleri saymayayım şimdi hocam..Fenerle avrupa takımı kelimelerini aynı cümlede görünce koptum.
Sneijder de devre arası geldi ama 3 gol attı. Mesut 0.balon diyonda sneijder geldiği ilk sene 16 maç 3 gol .d
Öyle mi ?balon diyonda sneijder geldiği ilk sene 16 maç 3 gol .d
4. büyük dediğin her sene ilk 5 zor girer
fenerden avrupaya gidenleri saymayayım şimdi hocam..
aa bunları yeni okudumSneijder de devre arası geldi ama 3 gol attı. Mesut 0.
sen bu konuyu feneri savunmak için açmışsın başka bir açıklaması yokOzan Altay Szalai pelkas ferdi MHY valencia? hepsi değerini arttırdı
Ab ayıp olmazsa sorabilir miyim mesut kimSneijder de devre arası geldi ama 3 gol attı. Mesut 0.
hocam mesut 2 sene kadro dışı kaldıSneijder de devre arası geldi ama 3 gol attı. Mesut 0.
Bırakılırken bana mı sordu? Bana ne.hocam mesut 2 sene kadro dışı kaldı