Kurtuluş savaşında sadece Türkler savaşmadı dostum, tarih boyunca Azerbaycan bize yardım etti örnek olarak Çanakkale savaşında şehit olan Azeri askerler kurtuluş savaşında Atatürk ün önderliğinde savaşan Azeriler de varBiz önce kendi paçamızı kurtaralım Azerlerin bugüne kadar bize ne yardımı oldu? Bizim hakkımızı nasıl ödeyecekler?
.3. Dünya Savaşı 1945 yılından beri devam etmekte.
Yunanistan ve Türkiye gerilimi arasında Amerika HÖYT diyecek ve iki devlet de susacak.yunanistan ile olayı diyorsanız bilmem ama kim ile kim arasında
Birde bizim yaptığımız yardımlara bak.Kurtuluş savaşında sadece Türkler savaşmadı dostum, tarih boyunca Azerbaycan bize yardım etti örnek olarak Çanakkale savaşında şehit olan Azeri askerler kurtuluş savaşında Atatürk ün önderliğinde savaşan Azeriler de var
Bomba olarak frisby ve powerboost fırlatıyor.RTX 3080 Fırlatıyor Abdullah abi.
İyi de Azerbaycan ile Türkiye cumhuriyeti nin gücünü aynı tartıya koyamazsın Türkiye Azerbaycan dan kat kat daha güçlü doğal olarak Türkiye daha çok yardım yapacaktırBirde bizim yaptığımız yardımlara bak.
@Trieetz İsrail arkamızda demişti İsrail daha güzel bir şekilde yardım eder onlara arkalarında ne de olsa.İyi de Azerbaycan ile Türkiye cumhuriyeti nin gücünü aynı tartıya koyamazsın Türkiye Azerbaycan dan kat kat daha büyük doğal olarak Türkiye daha çok yardım yapacaktır
linç yerim diye içimde tutuyordum, benim yerime başkası söyledi sonunda. Bu arada kardeş ülkeyiz ama birkaç yıl önceye kadar vize alıyorduk Azerbaycan'a :/Biz önce kendi paçamızı kurtaralım Azerlerin bugüne kadar bize ne yardımı oldu? Bizim hakkımızı nasıl ödeyecekler?
Treyarch biliyor işi. Katılıyorum.Biz önce kendi paçamızı kurtaralım Azerlerin bugüne kadar bize ne yardımı oldu? Bizim hakkımızı nasıl ödeyecekler?