Neler Yeni

3. Dünya Savaşı Mı Oluyor?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
linç yerim diye içimde tutuyordum, benim yerime başkası söyledi sonunda. Bu arada kardeş ülkeyiz ama birkaç yıl önceye kadar vize alıyorduk Azerbaycan'a :/
Şunu söyleyeyim Ermenileri savunmuyorum Ermeni soykırımını savunmuyorum Ermenilerden nefret ediyorum ama Azerilerin bizim hakkımızı ödeyememeleri sinirimi bozuyor.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Azerbaycana yardım edelim diye bizde patates olmayalımda. Ama kesin bizim mütişş akıllı devletimiz yardım gönderecek

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Biz önce kendi paçamızı kurtaralım Azerlerin bugüne kadar bize ne yardımı oldu? Bizim hakkımızı nasıl ödeyecekler?
Dediğine çok üzüldüm, biz aynı ırktan geliyoruz olaya sadece devlet olarak bakma. bir olay olduğuunda hep arkamızdalar buna eski savaşlar ve diplomasi dahil. Dediğim gibi çok üzüldüm dediğine

Crossita

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Okay
Şunu söyleyeyim Ermenileri savunmuyorum Ermeni soykırımını savunmuyor Ermenilerden nefret ediyorum ama Azerilerin bizim hakkımızı ödeyememeleri sinirimi bozuyor.
türk devletlerinden türkiye bir tek azerbaycan ile "dost". O da kağıt üzerinde. Kırgızistanda yaşayan, özbekistanda yaşayan insanlara sorduğunda ben türküm demiyolar. özbeğim, kırgızım diyorlar.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
? Nasıl yani farkındaysan onlarda Türk
Dostum bu gidişle gg olacağız. birde bu olaya karışırsak dolar euro uçar. hafiften mühimmat yollarız ama asker yollamak savaşa katılmak aman aman

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Eğer türkiye işin içine girerse Rusya ile ilişkilerimiz yamulabilir. Zaten Rusya Ermenileri savunacak yer arıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

En azından askeri güçlerimiz iyi (Geçen sene 8. iydisanırım)

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Bu forumu okuyacak Azeri insanlar da var. Ciddi miktarda Azeri insan Türkiye çıkışlı platformları takip ediyor. Her konuda yanında olacağına güvendiğin soydaşın ülkenin vatandaşını burada ileri geri konuşup da üzmeyin. Rica ediyorum. Tabi ki Türkiye Azerbaycan’ın yanında olacak, ki oluyor da. Tartışmaya açık bir konu değil bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom