Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
Arkadaş yanlış bilgi vermiş@Trieetz İsrail arkamızda demişti İsrail daha güzel bir şekilde yardım eder onlara arkalarında ne de olsa.
Arkadaş yanlış bilgi vermiş@Trieetz İsrail arkamızda demişti İsrail daha güzel bir şekilde yardım eder onlara arkalarında ne de olsa.
Şunu söyleyeyim Ermenileri savunmuyorum Ermeni soykırımını savunmuyorum Ermenilerden nefret ediyorum ama Azerilerin bizim hakkımızı ödeyememeleri sinirimi bozuyor.linç yerim diye içimde tutuyordum, benim yerime başkası söyledi sonunda. Bu arada kardeş ülkeyiz ama birkaç yıl önceye kadar vize alıyorduk Azerbaycan'a :/
1945 den beri devam ediyor zaten.Etrafımız yanıyor kim demiş 3. Dünya savaşı olmuyor diye yıllardır olan şey.
Dediğine çok üzüldüm, biz aynı ırktan geliyoruz olaya sadece devlet olarak bakma. bir olay olduğuunda hep arkamızdalar buna eski savaşlar ve diplomasi dahil. Dediğim gibi çok üzüldüm dediğineBiz önce kendi paçamızı kurtaralım Azerlerin bugüne kadar bize ne yardımı oldu? Bizim hakkımızı nasıl ödeyecekler?
Yardım ediyorsa etsin elbette onlarda ırkdaşımız sayılır ama sakın ola savaşa dahil olmasınlar.Azerbaycana yardım edelim diye bizde patates olmayalımda. Ama kesin bizim mütişş akıllı devletimiz yardım gönderecek
türk devletlerinden türkiye bir tek azerbaycan ile "dost". O da kağıt üzerinde. Kırgızistanda yaşayan, özbekistanda yaşayan insanlara sorduğunda ben türküm demiyolar. özbeğim, kırgızım diyorlar.Şunu söyleyeyim Ermenileri savunmuyorum Ermeni soykırımını savunmuyor Ermenilerden nefret ediyorum ama Azerilerin bizim hakkımızı ödeyememeleri sinirimi bozuyor.
Ekonomi abdullah abiyi sistem topliyamicak duruma getirdi 3000 tl monitörlüEtrafımız yanıyor kim demiş 3. Dünya savaşı olmuyor diye yıllardır olan şey.
? Nasıl yani farkındaysan onlarda TürkAzerbaycana yardım edelim diye bizde patates olmayalımda. Ama kesin bizim mütişş akıllı devletimiz yardım gönderecek
Dostum bu gidişle gg olacağız. birde bu olaya karışırsak dolar euro uçar. hafiften mühimmat yollarız ama asker yollamak savaşa katılmak aman aman? Nasıl yani farkındaysan onlarda Türk