Sabah atarim, non modular bi psu tum kablolari icinde lehimli sanirsam tak cikar yok kasa cok tatli duruyor hosuma da gitti fakat psu'ya guvenemedim fanlari da yarin aksam pcyi kurunca gorucez bakalim nasilmisfotoğraf atabilir misiniz psunun
Sabah atarim, non modular bi psu tum kablolari icinde lehimli sanirsam tak cikar yok kasa cok tatli duruyor hosuma da gitti fakat psu'ya guvenemedim fanlari da yarin aksam pcyi kurunca gorucez bakalim nasilmisfotoğraf atabilir misiniz psunun
Sabah atarim, non modular bi psu tum kablolari icinde lehimli sanirsam tak cikar yok kasa cok tatli duruyor hosuma da gitti fakat psu'ya guvenemedim fanlari da yarin aksam pcyi kurunca gorucez bakalim nasilmis
Sabah islemci sogutucum gelicek kurunca gorucez bakalim nasil, hicbi yerde yorum da bulamadim kasa hakkinda sanirim ben denek olucamlink kırılıyor nedenseSegotep
Segotep is a well known brand for Computer Case and Power Supply in China. Establish in 2003 until today, Segotep have their own Manufacture and Production Line, most importantly they have their own Research and Development(R&D) team. Nowadays with the growth of the Gaming Industry, Segotep had...www.segotep.com
Segotep BN750W 80 Plus Bronze SG-750B
bu şekilde aratıp gitmeyi deneyin
googleda arattığıma göre bu olsa gerek
verimliliği ve korumaları fena durmuyor, iç yapısını, kalitesini, sıcaklığını bilemeyiz tabi ama c4 gibi gelmedi bana (biraz eski bir model olabilir)
Sabah islemci sogutucum gelicek kurunca gorucez bakalim nasil, hicbi yerde yorum da bulamadim kasa hakkinda sanirim ben denek olucam![]()
Sitedekinin aynisinsanirsam fakat bunda pcie 5.1 ready yaziyor, bir de 24 pin atx kablosunun 1 pini bos 1inde 2 kablo var normalde de boyle mi sorun mu varburda da ismi geçiyor ama sendeki model yok![]()
PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies.cultists.network
bu linki atma sebebim markayı bilmesek de yd'de varmış (galiba 20 yıldır psu üretiyolar), bize yakın bir tarihte geldiği için önyargılı olmamız normal ama Dandik, c4 diyip geçiştiremeyiz. Veya 750w değildir bu (Abdullah Beyin kasa videosundaki muhabbet) denilecek markalardan değildir. Umarım sorun yaşamazsınız.
Normal böyle hayırlı olsun knk kasa hoş psu 750 gibi düşünme dedikleri gibi etiket hilesi yapılmış olabilir psu çok yüklenmesen sıkıntı olmaz 600 w gibi düşünSitedekinin aynisinsanirsam fakat bunda pcie 5.1 ready yaziyor, bir de 24 pin atx kablosunun 1 pini bos 1inde 2 kablo var normalde de boyle mi sorun mu var
Ya zaten ilk defa pc topluyom biraz da butce sıkışık diye aldim oyle, para olunca psu guncelleyebilirim, gigabyte rx 7700 xt ve ryzen 5 7600 var zorlanmadan calistirir diye umuyorumNormal böyle hayırlı olsun knk kasa hoş psu 750 gibi düşünme dedikleri gibi etiket hilesi yapılmış olabilir psu çok yüklenmesen sıkıntı olmaz 600 w gibi düşün
5.1 olması güzelSitedekinin aynisinsanirsam fakat bunda pcie 5.1 ready yaziyor, bir de 24 pin atx kablosunun 1 pini bos 1inde 2 kablo var normalde de boyle mi sorun mu var
Bir sey sorucam power supplyi anakarta baglamadan fise taksam calisiyo mu diye sorun olur mu5.1 olması güzel
Segotep BN750W PCIE 5.1
az öncekiyle pek fark yok gibi ama 5.1se güncel versiyondur, en azından benim dediğim eski olabilir muhabbeti ortadan kalkmış oldu, malzemesi de dandik değilse işinizi görür
Bir sey sorucam power supplyi anakarta baglamadan fise taksam calisiyo mu diye sorun olur mu
Okey sıkıntı çıkmaz günceleme yaptığında değiştilirsinYa zaten ilk defa pc topluyom biraz da butce sıkışık diye aldim oyle, para olunca psu guncelleyebilirim, gigabyte rx 7700 xt ve ryzen 5 7600 var zorlanmadan calistirir diye umuyorum