Neler Yeni

3. gotik türünde öykümü yazdım: Eleonora'nın Cinayeti

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hobi olarak gotik, gerilim türünde öyküler yazıyorum. Üçüncü öykümü yayınladım. Okuyup geri dönüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Eleonora'nın Cinayeti:

Diğer bütün öykülerim:
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TamerKs

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@TamerKs yorum?

@Che_ bence sen okursun. Benim için 😊
Kısa zaten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
@TamerKs yorum?

@Che_ bence sen okursun. Benim için 😊
Kısa zaten.
Okudum. Şu dikkatimi çekti genel olarak hikayede gereksiz noktalar var. Nokta kullanma ihtiyacın olmadan virgül kullansan daha iyi olabilir, hikaye bütünlüğü için. Bu şekilde sanki atlaya atlaya gidiyor gibi olmuş. Bunun dışında güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim; eline, zihnine sağlık.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Okudum. Şu dikkatimi çekti genel olarak hikayede gereksiz noktalar var. Nokta kullanma ihtiyacın olmadan virgül kullansan daha iyi olabilir, hikaye bütünlüğü için. Bu şekilde sanki atlaya atlaya gidiyor gibi olmuş. Bunun dışında güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim; eline, zihnine sağlık.
Aslında o benim tarzım. Yani konuşmayı bilerek öyle yapıyorum. Okuyucu anlatıcıyla daha da özdeşleşsin diye.
Genel olarak hikaye nasıldı, sende etki bıraktı mı?

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Aslında o benim tarzım. Yani konuşmayı bilerek öyle yapıyorum. Okuyucu anlatıcıyla daha da özdeşleşsin diye.
Genel olarak hikaye nasıldı, sende etki bıraktı mı?
Bir belirsizlik varken sona doğru neyi anlattığını söylüyorsun aynı zamanda da belirsizliği betimliyorsun. Bu güzel bir şey okuyucu "Acaba ne?" sorusuna yönlendiriyor. İstersen bu hikayeyin bu kısmını başka bir hikayenin sonucu ya da gelişme olarak kullanabilirsin yani gerisine bir senaryo ekleyip uzatabilirsin. Önü açık çünkü. İntihar edip etmeme arasında kalan birinin başka birinin görüp daha da kararsızlık durumuna düşmesi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir belirsizlik varken sona doğru neyi anlattığını söylüyorsun aynı zamanda da belirsizliği betimliyorsun. Bu güzel bir şey okuyucu "Acaba ne?" sorusuna yönlendiriyor. İstersen bu hikayeyin bu kısmını başka bir hikayenin sonucu ya da gelişme olarak kullanabilirsin yani gerisine bir senaryo ekleyip uzatabilirsin. Önü açık çünkü. İntihar edip etmeme arasında kalan birinin başka birinin görüp daha da kararsızlık durumuna düşmesi.
Abi müthişsin! Tam da vermek istediğim şeyi almışsın. Hikayeyi bilerek böyle bıraktım. Bu Edgar Allan Poe'nun da yaptığı bir şey. Gerisi okuyucuya kalıyor ve okuyucu meraktan çıldırıyor.

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom