Neler Yeni

3 GÜNDÜR İNTERNETİM 12:40-17:30 ARASI ÇOK YAVAŞ

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
Merhaba iyi günler dostlar Türk telekomun 35 - 6 mbps altyapı kablolu internetini kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır bu interneti kullanıyorum ve şimdiye kadar en ufak sorun yaşamamıştım ancak şu son 3 gündür internetim 12.40-17.30 saatleri arasında çok yavaş tam olarak bu saatlerde 2 gün önce müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturdular ve bir arkadaş gelip aşağı kutuya baktı ve sorun olmadığını söyledi ancak internet hala çok yavaş zaten 17.30 dan sonrada 35 mbps yi göremiyorum maksimum 24 mbps görebiliyorum. Bunun için ne yapmam lazım nasıl çözebilirim ping değerlerimde çok yüksek speed test de önceden de aynı sunucuda 6 ms aldığım yerde şimdi 202 ms alıyorum çözümü nedir ? yardımcı olabiliecek var mı ?
NOT:modemi resetliyorum ping:6 indirme:24 yükleme:6 oluyor ancak 2 dakika sonra hemen hız düşüyor ping artıyor

Atyxah

80+ Silver
Demekki o saatlerde kullanan çok oluyor onlarında bir kullanım sınırı var yani atıyorum 5 kişi kullanınca hız 20 mbps oluyosa 10 kişi kullanınca 15 e düşer gibisinden burada senin yapacağın hiçbir şey yok altyapılarını iyileştirmelerini beklemen gerek
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyi cevap seçer misin
Demekki o saatlerde kullanan çok oluyor onlarında bir kullanım sınırı var yani atıyorum 5 kişi kullanınca hız 20 mbps oluyosa 10 kişi kullanınca 15 e düşer gibisinden burada senin yapacağın hiçbir şey yok altyapılarını iyileştirmelerini beklemen gerek

EFFCALLVERS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Efe Kemal Sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

En iyi cevap seçer misin
Beni düşündüren konu tam olarak o saatte başlayıp bitmesi yani söyle 12.39 da internet 24 mbps 6 ms ping iken saat 12.40 olduğu an internet bilidiğiniz çöpleşiyor soruyoruz altyapı çalışmasıda yok neden tam o saatte 3 gündür aynı durum

Atyxah

80+ Silver
Beni düşündüren konu tam olarak o saatte başlayıp bitmesi yani söyle 12.39 da internet 24 mbps 6 ms ping iken saat 12.40 olduğu an internet bilidiğiniz çöpleşiyor soruyoruz altyapı çalışmasıda yok neden tam o saatte 3 gündür aynı durum
Senden tamamen bağımsız bir durum büyük ihtimal o şehirde o saatler arasında kullanım yoğunlaşıyor ama yinede arıza kaydı oluşturmalarında fayda var ancak oyalayacaklarını tahmin ediyorum

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

En iyi cevap seçer misin
Bir şey sorcam neresi en iyi cevap tam olarak ?

whoamii

80+ Silver
Şuan benim de öyle. Foruma girerken bile on saat bekliyorum.

Atyxah

80+ Silver
Bir şey sorcam neresi en iyi cevap tam olarak ?
Bilmiyomki

Çözümü olmayan bir şeyin en iyi cevabı sorunu açıklamak olduğunu düşünüyorum

Tt net zaten çok kötü bir internet altyapısı aşırı yetersiz yenileyeceklerini söylediler ama yeniledilermi bilmiyorum ama zaten sadece söylentidir muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,053
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom