Neler Yeni

3 Haziranda Bir "Gizemli Oyun" Daha?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En sonda verecekleri oyun Fall Guys olacak.
bence fall guys rocket league gibi olacak kalıcı ücretsiz olacak bu yaz nedeni ise şirketi satın aldı zaten istediğini yapma hakkı var ve rocket league aynısı olmuştu

rıza baba

80+ Bronze
her ne verecekse among ustan iyi olacağı kesin.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
bence fall guys rocket league gibi olacak kalıcı ücretsiz olacak bu yaz nedeni ise şirketi satın aldı zaten istediğini yapma hakkı var ve rocket league aynısı olmuştu
Şirketi satın aldığı için ücretsiz verecek zaten büyük ihtimalle. Temelli ücretsiz olur mu bilmem ama dediğin mantıklı geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her ne verecekse among ustan iyi olacağı kesin.
VE EPIC GAMES ZUP VERİR

T.P.G.

80+ Titanium
Epic Games durmuyo ama çıtayı indirdiler gibi biraz Among Us ile
Bazen arka arkaya veriyor oyunları bu normalde affedersiniz Among Us gibi bir çöpü vermesi normal değil, Epic Games'e yakışmadı.
Bir hafta RDR 2 bir hafta FIFA 21 bir hafta BF V mi versinler? 2K21 veriyor ooo Epic kral sonrasında Among Us veriyor: "yakışmadı". Adamlar kaç tane ücretsiz oyun dağıttı ve dağıtmaya devam ediyor, hep istenilen gibi olmaz.

Bir bakarsın 6 ay sonra yine büyük bir oyun verir araya da ortalama oyunlar sıkıştırır. Beğeniyorsanız alın beğenmiyorsanız almayın, unutmayın adamlar vermek zorunda bile değil.

rıza baba

80+ Bronze
Bir hafta RDR 2 bir hafta FIFA 21 bir hafta BF V mi versinler? 2K21 veriyor ooo Epic kral sonrasında Among Us veriyor: "yakışmadı". Adamlar kaç tane ücretsiz oyun dağıttı ve dağıtmaya devam ediyor, hep istenilen gibi olmaz.

Bir bakarsın 6 ay sonra yine büyük bir oyun verir araya da ortalama oyunlar sıkıştırır. Beğeniyorsanız alın beğenmiyorsanız almayın, unutmayın adamlar vermek zorunda bile değil.
bısey demedik zaten gizemli oyun yazmasın 1 hafta bekledim acaba ne verecek diye.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
valla bence diğer verdikleri oyunlardan daha iyiydi among us sürekli crackle uğraşıyordum ben iyi oldu

cemtastan2301

80+ Gold

Ben basketbolu da almadım among us ı da neyin konuşması bu ? :D

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar bir teorim var ve eğer doğruysa rdr2 online vericekler.
Daha önce Red Dead online mağazada satılıyordu fakat şimdi satıştan kalktı. Belki bir ihtimal haftaya verilecek oyun Red Dead Online olabilir. Oyunun online'si zaten fazla oynanmıyor. Asıl olay Story mode zaten.(A)

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak
RD Online olabilir belki
1622184472093.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri