Neler Yeni

Yardım 3 Kattan 1 kata çekecek modem ya da router tavsiyesi

SadeceSeyf

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar böyle bir planım var.İnternet hızından kayip olsada pingden problem yaşamak istemiyorum.Şuan bir tane router kullanıyum ama fazla çekmiyor ve ping oluşturuyor. Var mı önerileriniz

YazılımKafa

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar böyle bir planım var.İnternet hızından kayip olsada pingden problem yaşamak istemiyorum.Şuan bir tane router kullanıyum ama fazla çekmiyor ve ping oluşturuyor. Var mı önerileriniz
Access point al kablolu bağla kayıp olmaz. Huawei Ax3 Dual Core tavsiye ederim. Router olarakta access point olarakta kullanılıyor

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceSeyf

80+ Gold

YazılımKafa

80+ Silver
1 kattan 3 kata problem çıkartır mıı?
Kaliteli kabloyla nerdeyse sıfır kayıpla kullanırsın. Ben dubleks evde kullanıyorum oldukça iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesh sistem tek çözüm. Access point yetersiz kalır. 3 pack deco m5 işinizi görür
TP-Link Deco M5(3-Pack), AC1300 Mbps Tüm Ev Mesh Wi-Fi Sistemi https://www.amazon.com.tr/dp/B072BZ62QS?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_3MD39KKR39YNEJZ7DQKJ
Yetersiz değil. Ayrıca bunun fiyatına benim dediğim modelden nerdeyse 10 tane alınıyor. Benim dediğim iyidir.

Kaliteli kabloyla nerdeyse sıfır kayıpla kullanırsın. Ben dubleks evde kullanıyorum oldukça iyi

Yetersiz değil. Ayrıca bunun fiyatına benim dediğim modelden nerdeyse 10 tane alınıyor. Benim dediğim iyidir.
İlla çok iyi olacaksa benim dediğimden 2 tane alırsın iki kata da koyarsın

Ama gerekeceğini sanmıyorum

SadeceSeyf

80+ Gold

Ama gerekeceğini sanmıyorum
Biraz daha düşüneyim.İnternet bağlatıırım bu fiyatlara bir bakınayım

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
Kadir
Mesh sistem veya kablo çekmek ihtiyacınızı görür bazı mesh sistemler iyi indirime giriyor üstteki kadar pahalı bir sisteme ihtiyacınız yok bence

YazılımKafa

80+ Silver
Biraz daha düşüneyim.İnternet bağlatıırım bu fiyatlara bir bakınayım
Benim dediğim model 400 ila 550 arasında satılıyordu da stok bitti. Tekrar stoğa gelince fiyatlara bakarsın. Bazen 1000 falan yazıyor akakçede ama alakası yok

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
bunu alacağıma internet bağlatsam daha karli sanırım sdfsd
Kesin çözüm diye bunu dedim. Daha ucuz mesh sistemleri de mevcut, inceleyebilirsiniz. Ben 250 metrekare evimde 2 pack m4 kullanıyorum. Kasım indiriminde 990 a almıştım.
Siz mercusys s3 de kullanabilirsiniz. 800 lira ama üçlü paket olduğu için çekim derdiniz kalmaz. Ben de mesbten önce access point denemiş, ancak verim alamayıp iade etmiştim. Tplink ten çok çok memnunum.

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Mahir
Kaliteli bir ethernet kablosu ve ortalama bir acces point çok rahat iş görür. Ben 4 kat yukarıya çektim 15m kablo ile bir problem yaşamıyorum. Tam hız kaybını bilmiyorum ama birden fazla kişi bağlıyken bile yavaşlık problemi yaşamadım.

YazılımKafa

80+ Silver
Kaliteli bir ethernet kablosu ve ortalama bir acces point çok rahat iş görür. Ben 4 kat yukarıya çektim 15m kablo ile bir problem yaşamıyorum. Tam hız kaybını bilmiyorum ama birden fazla kişi bağlıyken bile yavaşlık problemi yaşamadım.
Bende 1 kat yukarıya koydum sıfır kayıp oldu

SadeceSeyf

80+ Gold
Top Bottom