3 kitaba 500 verdim 🫠

Mtsn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Az önce 3 kitaba 500₺ verdim her gün zam geliyo 2 gün önce arayıp sorduğum kitap 150den 200a çıkmış her ay 3000 özel derse veriyoz kitaplar şunlar bunlar bi dünya para millet nasıl alacak allaha şükür durumumuz var biz alabiliyoruz. Hayatımda ilk kez başkalarına üzüldüm herhalde hayat acayip adaletsizmiş büyüdükçe farkediyosun bunuda burda anlatmak istedim kusura bakmayın

Az önce 3 kitaba 500₺ verdim her gün zam geliyo 2 gün önce arayıp sorduğum kitap 150den 200a çıkmış her ay 3000 özel derse veriyoz kitaplar şunlar bunlar bi dünya para millet nasıl alacak allaha şükür durumumuz var biz alabiliyoruz. Hayatımda ilk kez başkalarına üzüldüm herhalde hayat acayip adaletsizmiş büyüdükçe farkediyosun bunuda burda anlatmak istedim kusura bakmayın
Tavsiyem olsun herkese reklam gibi olacak ama cidden iyi oluyor.
İşler şubelerinin bazıları bir önceki yılların kitaplarını çok uyguna veriyorlar ben ÇAP AYT Fizik'i 50'ye almıştım geçen sene pahalı fiyatlara rağmen.
Sizler de dolaşıp bakabilrisiniz cidden güzel şeyler de geliyor.
Ankarada olanlar için Sincan/Yenikent şubesi ve Yenimahalle/Karşıyaka şubesinde bunu yapıyorlar haberiniz olsun

Tavsiyem olsun herkese reklam gibi olacak ama cidden iyi oluyor.
İşler şubelerinin bazıları bir önceki yılların kitaplarını çok uyguna veriyorlar ben ÇAP AYT Fizik'i 50'ye almıştım geçen sene pahalı fiyatlara rağmen.
Sizler de dolaşıp bakabilrisiniz cidden güzel şeyler de geliyor.
Ankarada olanlar için Sincan/Yenikent şubesi ve Yenimahalle/Karşıyaka şubesinde bunu yapıyorlar haberiniz olsun
Biliyorum kanka outlet kırtasiye onlar bende işler outletten aldım bunları artık kalmadı outlet. elden çıkarıyorlar çoğunu bu aldıklarımda 22-23 karışık ona rağmen fiyatları bu

Biliyorum kanka outlet kırtasiye onlar bende işler outletten aldım bunları artık kalmadı outlet. elden çıkarıyorlar çoğunu bu aldıklarımda 22-23 karışık ona rağmen fiyatları bu
Bilmeyenler öğrensin aga maksat ama evet malesef çok pahalı kitaplar.

yayındenizi iyi mi aytsini kullanmıştım da tytyi bilmiyorum çok zor mu
Şuan en iyisi gibi özel derse hocama sorarak aldım kendisi piyasaya baya hakim o yüzden güveniyorum dediklerine palme 345 yayındenizi pro bunları hem ayt hem tyt için aldırdı bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmeyenler öğrensin aga maksat ama evet malesef çok pahalı kitaplar.
Bilmeyen kalmamıştırda outletde çok pahalı artık . bundan sonra çözülmemiş 2. Ellere yönelme olucak temiz bulursam bende onlardan alıcam artık

Geri