3 Kitaplık Serinin İlkini Bitirdim. Editörlük Yapan Var mı?

arda_akel1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Merhaba, Selamlar.
Adım Arda, 26 yaşındayım ve Bursa’da yaşıyorum.

Sosyal medya ve e-kitap platformlarında karşılaştığım hikâyeleri –gerçek ya da kurgu fark etmeksizin– keyifle takip ederim. Zamanla kendi çizgimi oluşturma, sevdiğim türleri harmanlayarak bir hikâye yaratma isteği içimde büyüdü. Bugün, bu tutkumun sonucu olan ilk romanım olan, “Kaosun Tacı: Lehnea'' yı tamamlamış olmanın heyecanını yaşıyorum.

Ve, kitabımı editleyecek ve inceleyecek, herhangi GÜVENİLİR bir siteden işinin piri bir arkadaş arıyorum.
Nereyi önerirsiniz?

YA DA BURADA EDİTÖR VE YAZIMLA İLGİLENEN OLURSA DİYE, KİTABIMDAN BAHSEDEYİM:

Bu eser, üç kitaplık bir serinin ilk kitabı. Diğer iki kitap için de isimlerim ve hikâye planlarım hazır: “Tutsak” ve “Kraliçe”.
Tarzım tür sınırlarına bağlı kalmadan ilerliyor. Fantastik ya da bilimkurgu değil; tamamen gerçekçi bir dünyada, benim kurguladığım karakterlerin yaşadığı olayları anlatan bir roman. Kitapta hem aksiyon hem duygu hem de güçlü karakter dönüşümleri yer alıyor. Okuyucuyu kimi zaman güldüren, kimi zaman geren, kimi zaman ise duygulandıran bir yolculuk sunmayı hedefledim.

Roman, üniversite öğrencisi Lehnea Morales’in hayatını konu alıyor.
Hikâye, Lehnea’nın üniversitede sahte bir kimlikle dolaşan Fransesca Blanchard (Madison Schmitz) ile yaşadığı bir münakaşanın ardından tüm hayatının altüst olmasıyla başlıyor. Zamanla gizli bir örgüt olan DVBA (Dünya ve Barış Adaleti)’ya dahil oluyor; ardından bu örgütün perde arkasını keşfedip bizzat çökertmeye kadar giden bir serüvene atılıyor. Derinleşen olaylar, mafya aileleri arasındaki bir “taç” savaşını ve kontrol mücadelesini gün yüzüne çıkarırken Lehnea, sırlarla dolu bu labirentin içinde hem gerçekleri hem de kendisini arıyor.

“Kaosun Tacı: Lehnea”
, yetişkin okura hitap eden; cinsellik veya ırkçılık içermeyen ama mafya, çatışma ve gizli örgütler gibi temaları işleyen bir roman. Aksiyon ve karakter gelişimini seven okurların ilgisini çekeceğine inanıyorum. Şu anda ikinci kitabım üzerinde çalışıyorum ve seri tamamlanana kadar bu sürece tutkuyla devam etmeyi planlıyorum.

Vakit ayırıp değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Esenlikle kalın.

Kolay gele, en azından Türkçe konusunda dikkatli olan bir forum üyesi görmek güzeldi fakat işin de baya zor, hem kitap işleri külfetli hem de okuyucu için serinin tanıtımını yapmalı, bilgilendirici aktivitelerde bulunmalısın.

Son düzenleme:
Kolay gele, en azından Türkçe konusunda dikkatli olan bir forum üyesi görmek güzeldi fakat işin de baya zor, hem kitap işleri külfetli hem de okuyucu için serinin tanıtımını yapmalı, bilgilendirici aktivitelerde bulunmalısın.
Teşekkür ederim!
Peki ne yapmamı önerirsiniz?

Teşekkür ederim!
Peki ne yapmamı önerirsiniz?
İlk iş olarak en az külfeti nasıl yakalarım demelisin ve kitap basan yerlerle görüşmeli, bir fiyat veya fikir edinmeye çalışmalısın... Bu işten para kazanmak istiyorsan kitap fuarlarına da uğraman iyi olur, oralarda senin gibi yeni başlayanlar da olacaktır, onlarla muhabbet edip, kendine bir yol bulabilirsin. Hem yine orada belli aşamaları geçmiş, belli bir birikim sağlayabilmiş meslektaşlarından da arkadaşlık kurup, fikir almalısın.

Düşenin halinden ancak düşen anlar, yazarın halinden de ancak yazar anlar, özellikle yeni başlayanların halinden :)

İlk iş olarak en az külfeti nasıl yakalarım demelisin ve kitap basan yerlerle görüşmeli, bir fiyat veya fikir edinmeye çalışmalısın... Bu işten para kazanmak istiyorsan kitap fuarlarına da uğraman iyi olur, oralarda senin gibi yeni başlayanlar da olacaktır, onlarla muhabbet edip, kendine bir yol bulabilirsin. Hem yine orada belli aşamaları geçmiş, belli bir birikim sağlayabilmiş meslektaşlarından da arkadaşlık kurup, fikir almalısın.

Düşenin halinden ancak düşen anlar, yazarın halinden de ancak yazar anlar, özellikle yeni başlayanların halinden :)
Çok teşekkür ederim!
Ve yazdım bunu, güzel laf bu... :)

Hangi laf..?

Arkadaş çevren gelişir, yazar ve okurlarla etkileşim sağlarsın... Fuarlar en güzel başlangıç yerleridir, fikir edinir, piyasayı keşfedersin.
Derdi ya RAHMETLİ Özkan Uğur AROG'da?
''Yaz bunu güzel laf bu.'' :cry:

Geri