Neler Yeni

3 klavye arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Canatan kaan
Gamepower katana Rampage kb-r90 orion Trust gxt 890 cada
Bu 3 klavye arasında kaldım rgbye önem veren biriyim ama her tuşa istediğim rengi atayabilmek istiyorum katana ve orionun yazılımları var fakat detaylı inceleme bulamadım bu mümkün mü bilmiyorum gönlüm katanadan yana yazılımı hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.Ayrıca gamepower kötüleniyor katana sizce sağlam mıdır üçü arasından hangisini almalıyım. Red switch alacağım.

Son düzenleme:
Gamepower Katana'yı tercih ederdim. Gamepower ürünlerinin kötülenecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum gerektiği vakit çok güzel fiyat-performans ürünler çıkarabiliyor.

Beratesk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat eskimez
Gamepower katana Rampage kb-r90 orion Trust gxt 890 cada
Bu 3 klavye arasında kaldım rgbyr önem veren biriyim ama her tuşa istediğim rengi atayabilmek istiyorum katana ve orionun yazılımları var fakat detaylı inceleme bulamadım bu mümkün mü bilmiyorum gönlüm katanadan yana yazılımı hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim.Ayrıca gamepower kötüleniyor katana sizce sağlam mıdır üçü arasından hangisini almalıyım. Red switch alacağım.
Gamepower yapıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Canatan kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower Katana'yı tercih ederdim. Gamepower ürünlerinin kötülenecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum gerektiği vakit çok güzel fiyat-performans ürünler çıkarabiliyor.
Yazılımı hakkında bir bilgi alabilsem çok güzel olacak kesin karar veririm sanırım çünkü katana ağır basıyor ama dediğim gibi istediğim tuşa istediğim renk atayabilme özelliği yoksa trust önde olur orionda da bu mümkün mü bilmiyorum..

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bencede gamepower

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Katana rgb

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İzlediğim videolara göre istediğim rengi atayamıyorum belirli renkler var sadece bu yüzden saberi eledim dostum
Yanlış videoları izlemişsin o zaman.
Ben SABER kullanıyorum.
İstediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun.
Her tuşa tek tek renk atayabiliyorsun, istemediğin tuşların ışığını kapatabiliyorsun.
Screenshot_38.png

RIM kısmı var, orası henüz yazılım ile ışık özelleştirmesi almıyor. Altındaki kısım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Canatan kaan
Yanlış videoları izlemişsin o zaman.
Ben SABER kullanıyorum.
İstediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun.
Her tuşa tek tek renk atayabiliyorsun, istemediğin tuşların ışığını kapatabiliyorsun.
Alıntıyı görüntüle
RIM kısmı var, orası henüz yazılım ile ışık özelleştirmesi almıyor. Altındaki kısım.
Bir şey daha soracağım misal netten bulduğumuz renk kodunu girebiliyor muyuz kod yazılacak kısım var mı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir şey daha soracağım misal netten bulduğumuz renk kodunu girebiliyor muyuz kod yazılacak kısım var mı
Görsel eklemiştim.
Kod ile giriş yok.
Ama kendin mouse ile özel olarak ayarlayabiliyorsun.
Screenshot_38.png

Yarbay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tahir FİŞ
Motospeed ürünlerine göz atmanızı öneririm. Gerçekten ürünleri sağlam. Ben mouse unu kullanyorum. Bir arkadaşımda hem klavyesini hem mouse unu kullanıyor. Son derece memnunuz. Sağlamlığının yanısıra yakışıklı ürünler üretiyorlar :D

Top Bottom