Neler Yeni

3 mouse arsından hangisini seçmeliyim

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Bütçe
1300
coğunlukla fps tarzı oyunlar oynuyorum güncel olarak elimde model o ve sensei ten var ama ben wireless geçmek istiyorum artık hiç yoktan denemek icin 1k civarına arıyorum 3 tane model buldum bunlardan birini önerir misiniz ve ne için onu önerdiğinizi soylerseniz cok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan
coğunlukla fps tarzı oyunlar oynuyorum güncel olarak elimde model o ve sensei ten var ama ben wireless geçmek istiyorum artık hiç yoktan denemek icin 1k civarına arıyorum 3 tane model buldum bunlardan birini önerir misiniz ve ne için onu önerdiğinizi soylerseniz cok sevinirim

AJ199

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,025
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömür ali kurt
kağıt üstünde attack shark x3 daha iyi duruyo alcaksan onu ala derim ama 200 saat de fazla geldi güvenilir bir markamı bilemiyorum

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
Arkadaşlar meraktan soruyorum neden attack shark x3 alan herkes bantlı olanı alıyor bantın ne gibi artıları var bantlı almak şart mı bantlı olanı almak istemiyorum çünkü bütçeyi aşıyor almasam sorun olur mu

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar meraktan soruyorum neden attack shark x3 alan herkes bantlı olanı alıyor bantın ne gibi artıları var bantlı almak şart mı bantlı olanı almak istemiyorum çünkü bütçeyi aşıyor almasam sorun olur mu
ekstra tutus desteği kaymaz yüzey kısaca ve direkt plastik yerine yumuşak bir alana basmıs oluyorsun he ama bütcem yok diyorsan normalide bozmaz seni

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Ekstra tutuş desteği derken nasıl oluyor palm tutuyorum daha rahat tutmama olanak mı sağlıyor
atıyorum mousu tutarken parmağın kayıyordur bu onu kaymamasını daha rahat kavramanı saglıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra tutuş desteği derken nasıl oluyor palm tutuyorum daha rahat tutmama olanak mı sağlıyor
normal olanı alıp daha sonra kendin takabilirsin alıp bantları

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
atıyorum mousu tutarken parmağın kayıyordur bu onu kaymamasını daha rahat kavramanı saglıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal olanı alıp daha sonra kendin takabilirsin alıp bantları
Tamamdır izninizle son bir soru daha sormak istiyorum oynarken elim terliyor ve bantlı olanı alırsam bantlar teri emer ve ilerde sıkıntı çıkarır mı veyahut bantsız olanı alırsam mouse elimden kayar mı nasıl olsa mouse çok hafif kayacağını düşünüyorum

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Tamamdır izninizle son bir soru daha sormak istiyorum oynarken elim terliyor ve bantlı olanı alırsam bantlar teri emer ve ilerde sıkıntı çıkarır mı veyahut bantsız olanı alırsam mouse elimden kayar mı nasıl olsa mouse çok hafif kayacağını düşünüyorum
bantlı da olsa bantsız da olsa sorun olmaz hosuna gideni al gitsin bende oyle yapagım bantlı siyah beyaz olanı alıcam

Top Bottom